13.4 C
Belgrade
12.9 C
Belgrade
10, decembar, 2022

Željko Ivanović iz „Vijesti“ nastavlja sa cinizmom!!

Željko Ivanović direktor dnevnika „Vijesti“ iz Podgorice, nastavlja utabanim i koordiniranim stazama zagrebačkog „Jutarnjeg lista“ u omalovažavanju i diskreditaciji Predsednika Republike Srbije. Ako misle da to čine novinarski i suptilno, nažalost nemaju prave prijatelje koji će im kritički reći da su tekstovi puni bljuvotina i primitivizma, nedolični za izlazak u javnost.

„Vijesti“ se bore da ne ispuste kontintinuitet diskreditacije Predsednika susedne države, Republike Srbije, Aleksandra Vučića. Optužujući ga za sve i svašta, cinično stvaljajući inicijale odnoseći se na ime Predsednika, navode da se meša u pitanja crkve, srpske, zatim u kadriranje partija i lidera partija u susednoj državi Crnoj Gori, zatim da kadrira premijera, mitropolita, poslanike delegira i sve to u komšijskoj, doduše bratskoj Crnoj Gori.

Ovi i slični tekstovi puni insinuacija i kleveta, neće poremetiti sve bolje odnose na svim nivoima dva bratska naroda, dve bratske države. Nedosledni ljudi poput gospode iz „Vijesti“ najbolje se snalaze u zategnutim ondnosima izmedju dve bliske države, kako bi mešetarili i spinovima sluđivali čitaoce, verovatno antisrpski nastrojene.

Neka se bave svojim Predsednikom, neka urade oni što najbolje mogu za sebe, svoju javnost, svoje građane u okviru svoje zemlje, pa kad sve bude u skladu i kako dolikuje u svom dvorištu, onda bi moralno bilo preispitivati rad i rezultate rada Predsednika susedne države.

Primereno i civilizovano prenošenje vesti i sopstvenih misli su neko nasleđe novinarstva i ljudskosti koje nekima izmiče ili pak nedostaje ako ga je ikada i bilo.

 

Pobednik.rs

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

POVEZANE VESTI

Bocan-Harčenko bez rukavica: Cilj je osvajanje severa pokrajine

Priština metodično i tvrdoglavo jača prisustvo svojih snaga na severu Kosova i situacija je tamo veoma opasna, ocenio je ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar...

Gašić sa ambasadorom Bugarske razgovarao o daljem unapredjenju saradnje dve zemlje

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić sastao se danas sa ambasadorom Bugarske Petkom Dojkovim s kojim je razgovarao o daljem unapređenju saradnje dve zemlje, pre...

Petković razgovarao sa šefom Misije OEBS na KiM

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju dr Petar Petković razgovarao je danas sa šefom Misije OEBS na Kosovu i Metohiji Majklom Davenportom o trenutnoj...

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare