24.8 C
Belgrade
24.8 C
Belgrade
18, avgust, 2022

Vuk Djuričić živi život za film, čovek najraznovrsnijih interesovanja

Vuka Đuričića šira javnost na prvi pogled prepoznaće po učešćima u rijaliti šou programima, gde je u jednom od njih i pobedio, nažalost javnost teško može da dokuči da je on sve samo ne jedan od rijatiti igrača sa malih ekrana. Najblaže rečeno on je drugačiji, neobičan i nesvakidašnji.

Potiče iz čestite i srpstvom zadojene porodice Djuričić. Otac i stric su preneli na Vuka vrednosni sistem u kom je patriota biti, najveća vrlina čoveka. Na tom tragu on je nastavio da nadograđuje svoje znanje iz istorije sopstvene, prvo porodice, plemena i na kraju čitavog našeg naroda i prava je enciklopedija poznavanja događaja iz prošlosti pogotovu istorijat Srba. S ponosom ističe da je porekolom iz „Katunske nahije“.

Teško je rečima obuhvatiti interesovanja Vuka Đuričića. Napisao je knjigu koja je avangarda,“ Političko verske osnove genocida nad Jermenima“, što je nekih 5 godina ranije u odnosu na priznanje Kongresa SAD-a koji su naknadno priznali postojanje genocida.

Proputovao je gotovo čitav svet, ali bukvalno.

foto:privatna arhiva

Nema kontinenta na kom nije bio. Posetio preko sto zemalja. Pasija su mu egzotične zemlje, od Meksika, Kube, Gruzije,Kine, Libana, Tanzanije, Maldiva,Izraela..odakle su mu ostale neverovatne priče i svedočenja u vidu fotografija na kojima možemo videti pravi avanturistički duh koji je izmedju ostalog u ovom harizmatičnom čoveku.

foto:privatna arhiva

foto:privatna arhiva

Na svojim profilima na društvenim mrežama krase na hiljade fotografija sa raznoraznih putovanja i možemo slobodno reći da je verovatno trenutno Srbin koji je turistički obišao najveći broj država na svetu.

foto:privatna arhiva

Više od polovine dana u godini provodi na morima širom sveta.

foto:privatna arhiva

foto:privatna arhiva

foto:privatna arhiva

On je svoju energiju usmerio na mnogobrojna zanimanja i interesovanja, a ima retko veliku energiju. Od mnogobrojnih učešća u raznoraznim organizacijama društveno političkog karaktera, neke od njih je i osnivač, ka obrazovanju do muzike i scene, samo su neka od njegovih angažovanja u svom zanimljivom životu.

foto:privatna arhiva

Fakultetski je obrazovan i tu je pokazao različitost i jedinstvenost, jer je u jednom trenutku paralelno studirao četiri master studija, što je gotovo nezabeleženo kod nas.

Snimio je i pesmu u hip-hop fazonu, a ironija da je odrastao uz gusle i da za njega gusle imaju izuzetnu vrednost. Dobitnik je nagrade „Beogradski Pobednik“.

foto:privatna arhiva

Izmedju ostalog bio je i tv voditelj, trenirao više sportova i ima licencu turističkog vodiča..

Vuk Đuričić je neverovatna figura i samo on sam zna gde će se obreti, čime će se baviti i šta će mu novo privući pažnju. Često neshvaćen zbog svojih učešća u rijaliti šou programu, ali njemu je izazov biti među ljudima sa kojima ne deli ništa zajedničko.

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

POVEZANE VESTI

Poraz Zvezde u Izraelu posle preokreta

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u prvom meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Makabija iz Haife rezultatom 3:2 (1:2). Tako je prekinut niz od...

Slovenija posle drame bolja od Srbije – blistali Dončić i Jokić

Košarkaši Srbije poraženi su od Slovenije u prijateljskom meču u Ljubljani rezultatom 97:92. Utakmica je rešena u produžetku i posle velike drame u kojoj je...

Predsednik Vučić iz Brisela: Nastavljam da se borim svim snagama za našu zemlju!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se nakon niza važnih sastanaka Beogradu i Briselu. - Naporan dan sa mnogo važnih sastanaka u Beogradu, kao i ozbiljnih...

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

1 Komentar

1 Komentar
Najstarije
NajnovijeSa Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare