14.4 C
Belgrade
14.4 C
Belgrade
18, septembar, 2021

Vučić poželeo dobrodošlicu nemačkoj kancelarki, slede važni razgovori

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaje se danas sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel koja je stigla u dvodnevnu posetu našoj zemlji.

Avion nemačke kancelarke Angele Merkel, koja je danas stigla u posetu Srbiji, kroz naš vazdušni prostor pratilo je šest lovaca MiG-29.

ŠEST "MIGOVA" DOČEKALO ANGELU MERKEL: Sigurno nebo tokom posete nemačke kancelarke Srbiji
00:00
/
00:22

Angela Merkel sletela u Beograd

Angela Merkel je sletela na beogradski aerodrom u 16 časova, gde ju je ispred špalira počasne garde dočekao predsednik Aleksandar Vučić.

Predsednik je Merkelovoj, nakon što je izašla iz aviona, uručio buket cveća.

U 18 časova će kancelarki biti priređen svečani doček ispred Palate Srbija.

Od 18.15 do 18.45 predviđen je tet-a-tet razgovor predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i kancelarke Savezne Republike Nemačke Angele Merkel.

Od 18.50 do 19.20 predviđene su izjave za medije predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i kancelarke Savezne Republike Nemačke Angele Merkel.

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

POVEZANE VESTI

Entoni Blinken najavio pomoć SAD-a Izraelu oko normalizacije odnosa

Sporazumi o normalizaciji koje SAD i Izrael sklapaju sa islamskim zemljama su nazvani “Avramov sporazum”, jer se biblijski lik Avrama smatra ocem tri glavne...

Francuska povukla ambasadore iz SAD i Australije

Francuska je danas saopštila da je odlučila da povuče svoje ambasadore iz SAD i Australije PARIZ - Francuska je danas saopštila da je odlučila da...

Nov izazov za Bajdena: Njih 10.000 je prešlo Rio Grande

Hiljade migranata sa Haitija okupilo se pod mostom u malom pograničnom gradu u Teksasu, predstavljajući novi izazov za administraciju Džozefa Bajdena. Administracija pokušava da upravlja...

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare