0.8 C
Belgrade
0.8 C
Belgrade
27, januar, 2022

Vučić obilazi radove: Predsednik razgovara sa radnicima na mostu na Savi

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas most na Savi, na putu za Gornje Nedeljice, gde je razgovarao sa radnicima i obišao radove na ovoj deonici.

Predsednik je radnicima poželeo srećan rad, i posebno je bio iznenađen time što ovde rade i građevinci iz inostranstva, poput jednog Indijca, sa kojim je razgovarao.

On je sa radnicima pričao i o njihovom statusu, i jedan je direktno pitao predsednika zašto građevinci nemaju beneficirani radni staž.

– Neverovatan napredak je napravljen. Preko ovog mosta mi ćemo već sledeće godine da idemo. Ovaj most premošćava Savu kod Šapca. Dva kilometra odavde su batinaši tukli ljude pre sedam dana. I još se hvalili time. Ovde gradimo potpuno novi auto-put da bi zaobišli sela, i sada će biti neuporedivo brže. Ceo auto-put bi trebali da otvorimo do sredine 2023. godine – kazao je predsednik Vučić.

Predsednik je rekao da se nikome nije najavio, već je došao ovde na sopstvenu inicijativu, na putu za Gornje Nedeljice.

– Za Srem i za Mačvu to je druga dimenzija, za sve stanovnike ovih krajeva. Velika stvar za našu zemlju. Mnogo para, ali dobro rade Azerbejdžanci. Srce vam treperi, milina kada vidite kako se gradi u našoj zemlji sve što nije rađeno godinama – rekao je predsednik.

Kako je prethodno najavljeno, predsednik bi od 15 časova trebalo da razgovara sa svim zainteresovanim građanima sa područja 12 sela Jadarskog krajakoji su zabrinuti zbog istraživanja koja vrši kompanija „Rio Tinto“.

Vučić je pozvao isključivo građane tih sela da prisustvuju skupu i nije pozvao svoje pristalice iz Loznice, Krupnja ili bilo kog dela Srbije da dođu na skup.

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

POVEZANE VESTI

Marko Kovačević o demontaži Đukanovićevog režima

Niko nije ispoštovao Demokratski front u političkom smislu na pravi način, kazao je gradonačelnik Nikšića Marko Kovačević za TV Nikšić. - Prvi put kada je...

Ministarka pravde prisustvovala Svetoj liturgiji povodom dana Svetog Save

Ministarka Popović je čestitala dan Svetog Save svim građanima Srbije, a posebno učenicima, studentima, nastavnicima i profesorima, koji na poseban način obeležavaju ovaj praznik. BOGRAD...

“Ako hoćemo da izbegnemo rat…”

Proces pregovora o bezbednosnim garancijama je jedini način da se sadašnja situacija reši, a da biste izbegli rat morate pregovarati, izjavio je danas potpredsednik...

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare