14.1 C
Belgrade
14.1 C
Belgrade
10, decembar, 2022

Vučić: Dobio sam ostavku Nebojše Stefanovića

Predsednik dražve i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić najavio je danas da će skupština stranke biti između 21. oktobra, kad je godišnjica njenog osnavanja i 24. oktobra ove godine.

“Tri dana će trajati, imaćemo više plenuma, donositi važne odluke”, rekao je Vučić na otvaranju sednice Glavnog odbora.

“A onda kad se to završi od novembra ostavljam posao u državi, a onda ćete ući u izbornu kampanju, verujem pobedničku”, rekao je Vučić.

Predsednik SNS-a i Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je dobio ostavku Nebojše Stefanovića na mesto predsdnika beogradskog odbora te stranke.

Aleksandar Vučić je izjavio da je za stranku važno da izabere za potpredsednika Glavnog odbora Aleksandra Šapića. Naglašava da je dobio ostavku Nebojše Stefanovića na mesto predsednika beogradskog odbora.

“Mi ćemo naše odnose da rešavamo unutar naše stranke”, istakao je Vučić.

U SNS-u, navodi, nikada neće biti skidanja glava.

“U našoj stranci će biti poštovanja prema svima, ali i procenjivanja svačijih grešaka i polaganje računa. To je ono što je za jednu političku stranku veoma važno”, naglasio je Vučić.

 

izvor:agencije

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

POVEZANE VESTI

Bocan-Harčenko bez rukavica: Cilj je osvajanje severa pokrajine

Priština metodično i tvrdoglavo jača prisustvo svojih snaga na severu Kosova i situacija je tamo veoma opasna, ocenio je ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar...

Gašić sa ambasadorom Bugarske razgovarao o daljem unapredjenju saradnje dve zemlje

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić sastao se danas sa ambasadorom Bugarske Petkom Dojkovim s kojim je razgovarao o daljem unapređenju saradnje dve zemlje, pre...

Petković razgovarao sa šefom Misije OEBS na KiM

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju dr Petar Petković razgovarao je danas sa šefom Misije OEBS na Kosovu i Metohiji Majklom Davenportom o trenutnoj...

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare