27.6 C
Belgrade
27.6 C
Belgrade
7, jul, 2022

Vučić: Dobio sam ostavku Nebojše Stefanovića

Predsednik dražve i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić najavio je danas da će skupština stranke biti između 21. oktobra, kad je godišnjica njenog osnavanja i 24. oktobra ove godine.

“Tri dana će trajati, imaćemo više plenuma, donositi važne odluke”, rekao je Vučić na otvaranju sednice Glavnog odbora.

“A onda kad se to završi od novembra ostavljam posao u državi, a onda ćete ući u izbornu kampanju, verujem pobedničku”, rekao je Vučić.

Predsednik SNS-a i Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je dobio ostavku Nebojše Stefanovića na mesto predsdnika beogradskog odbora te stranke.

Aleksandar Vučić je izjavio da je za stranku važno da izabere za potpredsednika Glavnog odbora Aleksandra Šapića. Naglašava da je dobio ostavku Nebojše Stefanovića na mesto predsednika beogradskog odbora.

“Mi ćemo naše odnose da rešavamo unutar naše stranke”, istakao je Vučić.

U SNS-u, navodi, nikada neće biti skidanja glava.

“U našoj stranci će biti poštovanja prema svima, ali i procenjivanja svačijih grešaka i polaganje računa. To je ono što je za jednu političku stranku veoma važno”, naglasio je Vučić.

 

izvor:agencije

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

POVEZANE VESTI

Premijrka Brnabić: Poštovanje međunarodnih sporazuma nije huškanje na rat

Premijerka Srbije ističe da je poseban kuriozitet da se to čita u domaćim medijima i da se takve stvari prenose bez pitanja - a,...

Saopštenje predsednika opštine Štrpce povodom upada ROSU: Pritisak na stanovništvo, opštinu i rukovodstvo

Rukovodstvo Opštine Štrpce jutrošnju akciju Policije Kosova po nalogu Suda i Tužilaštva u Uroševcu, vidi kao još jedan vid pritiska na građane opštine Štrpce...

Patrijarh srpski Porfirije: Pokajanje je neraskidivo povezano sa Carstvom Božjim

Njegova Svetost Patrijarh srpski g. Porfirije načalstvovao je 7. jula 2022. godine, na praznik Rođenja Svetog Jovana Preteče – Ivanjdan, svetom arhijerejskom Liturgijom u...

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare