28 C
Belgrade
28 C
Belgrade
16, avgust, 2022

Vesna Dedić iskreno o naslednici i majčinstvu

Voditeljka Vesna Dedić ostvarena je i na poslovnom i na privatnom polju, a najviše je ponosna na ćerku Lenku koju ima iz braka sa Srđanom Milojevićem.

Iako retko priča o svojoj naslednici, jer joj je, kako kaže, to zabranila, voditeljka i novinarka kao i svaka mama, uvek koristi priliku da je pohvali.

“Pod jedan, Lenka je meni zabranila da pričam o njoj. Ja bih jako volela da se hvalim kao majka, imam dosta razloga za to. Ona je sa 21 godinu mnogo uspešnija od mene u svakom smislu. Uspešnija i bolja od mene”, ponosno kaže Vesna, koja je uživala i uživa u svakom trenutku majčinstva.

“Lako sam preživela njen period odrastanja, jer kad ti rodiš dete, rodiš ga sa svešću da si odgovoran za razvitak te ličnosti muškog ili ženskog pola. Ne rađaš dete sebi, nego za svet. Znala sam kad je bila beba kako da menjam pelene, da čitam knjige u periodu kad od bebe postaje devojčica, pubertet sam znala šta je. Uloga kako u prijateljstvu, tako i u roditeljstvu i u ljubavi, da upoznam ličnost i da se jedna drugoj prilagođavamo. Dosta mi je lako pao taj pubertet, iako je za roditelje jako šokantno”, ispričala je, ali ipak priznaje da joj je žao što nema više dece.

“Nisam pravi sagovornik na tu temu, meni je bilo lako sa detetom, Bog me je pogledao. Već sam to i rekla, ali moja najveća žalost u životu je što nisam rodila petoro, mislim da je tako život sklopio kockice. Volela bih da stojim pred vama kao majka petoro dece i svi bi bili voljeni i svoji, divni”, iskrena je Vesna Dedić.

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

POVEZANE VESTI

Predsednik Vučić sutra će razgovarati sa ambasadorkom NR Kine Čen Bo

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra sa ambasadorkom Narodne Republike Kine Čen Bo. Sastanak će biti održan u 09.15 časova, u zgradi Generalnog sekretarijata...

Rusi odbili prelet britanskog aviona: “To je namerna provokacija”

Velika Britanija je podnela zahtev za prelet izviđačkog aviona preko teritorije Ruske Federacije, a ruske Vazdušno-kosmičke snage su dobile zadatak da spreče narušavanje granice,...

Gutereš se u četvrtak sastaje sa Zelenskim i Erdoganom

Generalni sekretar UN Antonio Gutereš otputovaće u četvrtak u ukrajinski grad Lavov, gde će se sastati sa predsednikom Ukrajine Volodimirom Zelenskim i predsednikom Turske...

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare