26.2 C
Belgrade
26.2 C
Belgrade
6, jul, 2022

Veče Elvisa Prislija u mts Dvorani

Duh “kralja rokenrola “, planetarno voljene muzičke ikone- Elvisa Prislija, jednog od najvećih miljenika žena u istoriji muzike, biće sa svim njegovim poštovaocima prisutan 22.juna u mts Dvorani.

Vremeplovom ćemo se vratiti u doba kada je živeo i stvarao muziku, a svoju slavu doveo do vrhunca svetski i nikad zaboravljen, svojim stilom prepoznatljiv američki rokenrol velikan .

Povodom premijere najnovijeg istoimenog filma, koji opisuje Elvisove uspone i padove na trnovitom muzičkom putu, biće održan mini koncert muzičara i pevača Filipa Žmahera, koji će zajedno sa svojim bendom prirediti veče za pamćenje izvodeći hitove kralja rokenrola.

Simbolično, u odeći toga doba, tematske numere i video bim na kom će se nizati arhivski snimci Prislija, muzičkim i stilskim vremeplovom ćemo se vratiti u doba kada je muzičar neverovatnih vokalnih sposobnosti stvarao hitove, koji su odleli zubu vremena,

Nakon toga. sledi film vizionarskog i za nagradu Oskar nominovanog reditelja Baza Lurmana i studija Warner Bros Pictures u kojoj glavne uloge nose Ostin Batler i oskarovac Tom Henks.

Film istražuje muziku i život neponovljivog Elvisa Prislija, a sve kroz prizmu njegovog komplikovanog odnosa sa zagonetnim menadžerom, pukovnikom Tomom Parkerom (Henks). Priča duboko zadire u složenu dinamiku njihovog odnosa koja se proteže kroz 20 godina, od Prislijevog uspona, pa sve do vrhunca njegove slave bez presedana. U središtu tog putovanja je i odnos sa jednom od najznačajnijih i najuticajnijih osoba u Elvisovom životu, Prisilom Prisli.

Filip Žmaher koji će pevati neke od hitova iz bogatog opusa Prislija, uoči nastupa poručuje da mu je velika čast što će se vokalno i stilski naći u ulozi Prislija: “Obući ću Elvisovo odelo,ući u njegove čizme,izaći na veliku scenu pod blještecćim reflektorima,zapevati najbolje Elvisove pesme i dočarati sebi kakav je osećaj biti “The King”. Pozivam vas da tog dana svi zajedno ukljucčimo vremeplov i vratimo se u vreme kada je rokenrol zaista živeo u srcu.”Divlji u srcu”.

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

POVEZANE VESTI

Muftija Mustafa Jusufspahić: Smisao Kurban-bajrama je posvećenost Bogu i čoveku

Na pitanje kako se Islamska zajednica Srbije priprema za obeležavanje Kurban-bajrama ove godine, Jusufspahić kaže da preko svoje Vakufske direkcije preuzima na sebe regulative...

Iran traži trajan nuklearni sporazum sa svetskim silama

Od prošle nedelje Iran dovodi u pitanje rešenost SAD da spase sporazum, a zvanični Vašington je saopštio da je Teheran dodao nove zahteve na...

Prva grupa ukrajinskih vojnika stigla u Britaniju na obuku

Prva grupa ukrajinskih vojnika stigla je u Veliku Britaniju na obuku, saopštio je danas ministar odbrane Ben Volas. Obuka je deo britanskog programa koji ima...

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare