24.4 C
Belgrade
24.4 C
Belgrade
1, jul, 2022

U 148 osnovnih i 66 srednjih škola u Beogradu stigle dojave o bombama

Ministarstvo dodaje da o načinu organizovanja časova i povratku na neposrednu nastavu, škole obaveštavaju učenike i njihove roditelje putem redovnih kanala komunikacije.

Ministarstrvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja saopštilo je danas da su dojave o podmetnutoj eksplozivnoj napravi, prema trenutnim informacijama iz Školske uprave Beograd, stigle na imejl adrese 148 osnovnih i 66 srednjih škola u Beogradu.

„Prema ranije utvrđenoj proceduri, objekti su evakuisani, a učenici će biti vraćeni na nastavu kada se utvrdi da je to bezbedno. Ekipe MUP-a su na terenu i vrše pregled objekata“, navodi se u saopštenju.

Zbog dojava o bombama evakuisano više škola u Beogradu

Dojave o bombama, prema saopštenju Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, stigle su na i-mejl adrese 148 osnovnih i 66 srednjih škola u Beogradu.

U Osnovnu školu „Kralj Petar Drugi“ jutros je stigla dojava o bombi, a kako je rečeno ekipi Tanjuga, svi koji su se našli u školi su evakuisani, a roditelji su obavešteni da ne dovode decu u školu.

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

POVEZANE VESTI

Šalteri službi za katastar od juče otvoreni za građane

Zakazivanje termina za sastanak sa službenikom katastra nije omogućeno sve dok se ne otklone bezbednosni rizici i pretnje po pravnu sigurnost. Šalteri Republičkog geodetskog zavoda...

Kiril Petkov: Rusija da povuče diplomatski ultimatum upućen Bugarskoj

Taj potez, koji su najavili Ministarstvo spoljnih poslova i Petkov, bio je najveće proterivanje ruskih diplomata od strane Sofije u poslednjih nekoliko godina i...

Zatvara se obruč kod Lisičanska, Rusi kontrolišu pola grada

U toku je 127. dana specijalne vojne operacije u Ukrajini. Nastavljene borbe u područjima Slavjanska i Harkova. Sirija priznala nezavisnost DNR i LNR. Artiljerijski dueli U...

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare