27.6 C
Belgrade
27.6 C
Belgrade
7, jul, 2022

“Stara garda” na Tašmajdanu

Uoči velikog beogradskog koncerta koji je zakazan za 11.jun na Tašmajdanu, najpoznatiji domaći hip-hop bend izbacio je danas novu pesmu pod nazivom “Stara garda”, koju izvodi zajedno sa Nikolom Rokvićem.

“Stara garda” govori o nedaćama matorih repera i o radostima roditeljstva. Čarape na sandale u kombinaciji sa dubokom emocijom koju prenosi raskošni vokal Nikole Rokvića, na duhovit način donose priču o starenju, kafani i porodici. Naša generacija će se svakako u ovim stihovima prepoznati, ali se nadamo se da će kod mlađih probuditi razumevanje za njihove roditelje”, poručuju iz Beogradskog sindikata.

Pored Beogradskog sindikata, muziku potpisuje DJ Silente, a za reči ove originalne pesme zaduženi su momci iz Sindikata. Duvači i duvački aranžman: Miloš Nikolić, mix i master: Vuk Aleksić – Snejk Pliskin, režija i produkcija spota: Blaško Gavrić.

Posle 10 godina od spektakla pred prepunom beogradskom Arenom, Sindikat se sprema da osvoji i Tašmajdan, kao simbol beogradske urbane muzičke scene.

Pored „Stare garde”,za zagrevanje publike nedavno su objavljene i pesme “Ljubav u inat”, “Među zvezdama” i “Moja sudbina”, kao uvertiru za spektakl koji sledi na Tašu!

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

POVEZANE VESTI

Asteroid nazvan „2022 NF“ veličine autobusa prolazi danas pored Zemlje

Asteroidi predstavljaju kamena ili metalna nebeska tela prečnika većeg od jednog metra, koji samostalno ili u grupi sličnih tela obilaze oko Sunca. Asteroid nazvan "2022...

Brnabić: Nije mi jasna rezolucija EP, što se mene tiče, lopta je u dvorištu Brisela

Premijerka Ana Brnabić, je rekla danas u Kragujevcu da joj nije jasna rezolucija Evropskog parlamenta u kojoj se pozivaju Srbija i "Kosovo "da postignu...

PR-DC na CNN Tech konferenciji: Inovacije koje stvaramo su kapital za budućnost

Inženjeri kompanije PR-DC sada već tradicionalno učestvuju izlaganjem svojih radova i prezentacijom kompanije na ovogodišnjoj konferenciji CNN Tech, koja se održava na Zlatiboru. Konferencija CNN...

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare