24.8 C
Belgrade
24.8 C
Belgrade
17, avgust, 2022

Srbija veće neprijatelje u svetu nema od sopstvene opozicije

Da li i u drugim zemljama opozicija sabotira sve ono što vlast čini u korist svog naroda, samo zato da bi kontrirali vlasti, to sa sigurnošću ne znamo, međutim opozicija u Srbiji je neverovatan primer mržnje uspeha sopstvene zemlje, mržnje svega što matičnu zemlju čini jačom i naprednijom, mržnju svega i svakoga ko je na vlasti, sa jedinom vodiljom da preuzmu vlast i zavladaju!?

U danu za nama, istorijskom danu, koji će se decenijama u budućnosti pominjati kao prelomna tačka u geopolitičkim svetskim odnosima i u kojima će Srbija zauzimati važnu političku dimenziju na globalnom planu, opozicija Srbije ne samo da nije pohvalno gledala na čin učvršćivanja partnerstva i prijateljstva sa jednom od najmoćnijih sila sveta, Ruskom Federacijom, već sa podsmehom je tretirala svu dogovorenu dobrobit i benefit za našu zemlju dogovorenu izmedju šefova države Rusije i Srbije, Putina i Vučića.

Sramno, da bi i neprijatelji Srbije pozavideli na količini destruktivnog ponašanja prema našoj zemlji.

Da u politici nema naročitog morala mogli bi i nekako da se složimo, međutim kolika količina malicioznosti, autodestrukcije, nemara za društveno i opšte dobro, koliko odsutnosti časti i pripadnosti narodu, koliko licemerja i podlosti ima u opoziciji Srbije nekadašnjem „žutom preduzeću“ to gotovo da nema nigde u svetu, ni u jednoj civilizovanoj državi.

Današnje izveštavanje medija koje kontrolišu, a nije ih mali broj, tema istorijskih dogovora na najvišem nivou izmedju Srbije i Rusije, za njih je usputna, „deseta“ tema, ironično prenoseći podsmevajući se kako je to nekakva farsa i da suštinski to ništa nije bitno za narod Srbije, nego je bitnija tema šta će i gde će Zdravko Ponoš, član jednog dela „žutog kartela“ koji je finansijski razneo Srbiju u paramparčad. Za njih je tema danas predstavljanje „superliste“, ta superlista opoziciona možemo samo da naslutimo za šta je super i za koga, nakon današnjeg dana sumnje nema da je super za sve osim za Srbiju.

U danu na koji će generacije i političari u budućnosti se pozivati kao prelomnu tačku na putu Srbije ka zemlji od svetskog integriteta, opoziciji Srbije i opozciji sopstvenom narodu bitiniji je nekakav lider „ekoloških buntovnika“ pod nadimkom Ćuta, koji bi da uplete i Srpsku pravoslavnu crkvu u svoje buntovne i prljave kampanje koju vodi. Vesti u njihovim medijima danas ogolili su ono što su građani tiho između sebe godinama unazad komentarisali na svakom koraku, „ovi žuti“ ako dođu na vlast u Srbiji, od nas ostati ništa neće.

Nije bilo za očekivati da ta i takva opozicija pohvali na sva usta u svojim mnogobrojnim medjima današnji veliki veliki uspeh Srbije koji će se tek u perspektivi iskristalisati kao istorijski, ali makar trunku savesti i svesti o opštem dobru da izraze, međutim nemamo više nikakvu dilemu da oni jednostavno ne doživljavaju Srbiju kao nešto za šta se živi i voli.

Ne zaboravimo da naš narod ubedljivo većinski voli svoju zemlju i živi za to da naša Srbija bude bolja iz dana u dan, snažnija i složnija, s tim u vezi opozicija Srbije biće opozicija toliko dugo, koliko je njihova malodušnost za sopstvenu zemlju a to je uverili su nas puno, puno..

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

POVEZANE VESTI

Poraz Zvezde u Izraelu posle preokreta

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u prvom meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Makabija iz Haife rezultatom 3:2 (1:2). Tako je prekinut niz od...

Slovenija posle drame bolja od Srbije – blistali Dončić i Jokić

Košarkaši Srbije poraženi su od Slovenije u prijateljskom meču u Ljubljani rezultatom 97:92. Utakmica je rešena u produžetku i posle velike drame u kojoj je...

Predsednik Vučić iz Brisela: Nastavljam da se borim svim snagama za našu zemlju!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se nakon niza važnih sastanaka Beogradu i Briselu. - Naporan dan sa mnogo važnih sastanaka u Beogradu, kao i ozbiljnih...

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare