4.6 C
Belgrade
5 C
Belgrade
2, decembar, 2022

Šešelj napao Marića, voditelj napustio studio!

Milomir Marić u jednom trenutku je napustio studio i izašao da donese jednu knjigu.

Marić se u studio vratio sa knjigom koja je štampana u franjevačkom samostanu u Širokom Brijegu „Čuvari Jugoslavije“ o navodnim saradnicima UDBE BiH, a koju je voditelj kupio na buvljaku.

Pokazao je da se u toj knjizi navodi i Šešeljevo ime, njegovi podaci, ali bez potpisa lidera SRS.

– To je puki formular otkucan pisaćom mašinom, Mariću, prevarantu stari – objasnio je Šešelj.Marić je, uz gromoglasan smeh, rekao da postoji i dopuna da je „UDBA posle dva meseca prekinula saradnju sa Šešeljem jer ih kompromituje“.

Po toj knjizi su mi „dali zadatak da špijuniram čoveka koga nikada u životu nisam sreo“ – objasnio je Šešelj knjigu koja širi broje paranoične teorije zavere da je on radio za UDBU.

Vojislav Šešelj je objasnio i da je čitao knjigu, a da mu je istu u zatvoru dao hrvatski general Mladen Tuta Naletilić, te da je knjiga štampana u ustaškom leglu – franjevačkom samostanu u Širokom Brijegu.

To je glavno leglo ustaškog zla na Balkanu i ti njima veruješ. Čuj dva meseca radio i obrukao službu – rekao je dr Šešelj Mariću.

izvor:espreso.co.rs

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

POVEZANE VESTI

Lavrov: Umesto formiranja ZSO, Nemačka i Francuska predlažu novu inicijativu

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov istakao je da zvanični Berlin i Pariz umesto Zajednice srpskih opština, sada predlažu novu inicijativu koja ne daje...

Inžinjerijska obuka za savladjivanje vodenih prepreka

Na delu Save kod Šapca u toku je redovna obuka pripadnika Prvog pontonirskog bataljona Rečne flotile za izvršavanje zadataka u skladu sa namenom ove...

Svetsko prvenstvo: Danas rasplet u grupama G i H, Srbija od 20 sati igra sa Švajcarskom

Na Svetskom fudbalskom prvenstvu u Kataru, danas će biti odigrani mečevi trećeg kola u grupama G i H. U grupi G od 20 sati će...

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare