19.8 C
Belgrade
19.8 C
Belgrade
23, mart, 2023

Šešelj napao Marića, voditelj napustio studio!

Milomir Marić u jednom trenutku je napustio studio i izašao da donese jednu knjigu.

Marić se u studio vratio sa knjigom koja je štampana u franjevačkom samostanu u Širokom Brijegu „Čuvari Jugoslavije“ o navodnim saradnicima UDBE BiH, a koju je voditelj kupio na buvljaku.

Pokazao je da se u toj knjizi navodi i Šešeljevo ime, njegovi podaci, ali bez potpisa lidera SRS.

– To je puki formular otkucan pisaćom mašinom, Mariću, prevarantu stari – objasnio je Šešelj.Marić je, uz gromoglasan smeh, rekao da postoji i dopuna da je „UDBA posle dva meseca prekinula saradnju sa Šešeljem jer ih kompromituje“.

Po toj knjizi su mi „dali zadatak da špijuniram čoveka koga nikada u životu nisam sreo“ – objasnio je Šešelj knjigu koja širi broje paranoične teorije zavere da je on radio za UDBU.

Vojislav Šešelj je objasnio i da je čitao knjigu, a da mu je istu u zatvoru dao hrvatski general Mladen Tuta Naletilić, te da je knjiga štampana u ustaškom leglu – franjevačkom samostanu u Širokom Brijegu.

To je glavno leglo ustaškog zla na Balkanu i ti njima veruješ. Čuj dva meseca radio i obrukao službu – rekao je dr Šešelj Mariću.

izvor:espreso.co.rs

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

POVEZANE VESTI

Borel: Sporazum Srbije i Kosova mora da se sprovede, nema biranja

Visoki predstavnik EU za spoljnu politiku i bezbednost Žozep Borel izjavio je danas u Briselu da je ohridski sporazum Kosova i Srbije celina koja...

Počeli zvanični razgovori misije MMF sa delegacijom Srbije

BEOGRAD - Plenarnim sastankom koji je danas održan u Narodnoj banci Srbije, počeli su zvanični razgovori predstavnika Srbije s misijom Međunarodnog monetarnog fonda. Delegaciju Srbije...

Gornji Milanovac: Selo Leušići dobilo punjač električnih automobila

Gornjomilanovačko selo Leušići stalo je uz rame sa modernim gradovima, jer je ovo selo koje broji nešto više od 120 stanovnika dobilo punjač za...

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare