19 C
Belgrade
19 C
Belgrade
5, jul, 2022

Šešelj napao Marića, voditelj napustio studio!

Milomir Marić u jednom trenutku je napustio studio i izašao da donese jednu knjigu.

Marić se u studio vratio sa knjigom koja je štampana u franjevačkom samostanu u Širokom Brijegu „Čuvari Jugoslavije“ o navodnim saradnicima UDBE BiH, a koju je voditelj kupio na buvljaku.

Pokazao je da se u toj knjizi navodi i Šešeljevo ime, njegovi podaci, ali bez potpisa lidera SRS.

– To je puki formular otkucan pisaćom mašinom, Mariću, prevarantu stari – objasnio je Šešelj.Marić je, uz gromoglasan smeh, rekao da postoji i dopuna da je „UDBA posle dva meseca prekinula saradnju sa Šešeljem jer ih kompromituje“.

Po toj knjizi su mi „dali zadatak da špijuniram čoveka koga nikada u životu nisam sreo“ – objasnio je Šešelj knjigu koja širi broje paranoične teorije zavere da je on radio za UDBU.

Vojislav Šešelj je objasnio i da je čitao knjigu, a da mu je istu u zatvoru dao hrvatski general Mladen Tuta Naletilić, te da je knjiga štampana u ustaškom leglu – franjevačkom samostanu u Širokom Brijegu.

To je glavno leglo ustaškog zla na Balkanu i ti njima veruješ. Čuj dva meseca radio i obrukao službu – rekao je dr Šešelj Mariću.

izvor:espreso.co.rs

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

POVEZANE VESTI

Erdogan: Intenziviraću pregovore o izvozu ukrajinskog žita

Turska sarađuje sa Ujedinjenim nacijama, Ukrajinom i Rusijom kako bi se omogućilo da milioni tona ukrajinskog žita budu otpremljeni kroz bezbedne koridore u Crnom...

Makron: Nema alternative dijalogu između izraelskih i palestinskih vlasti

Francuski predsednik Emanuel Makron izjavio je danas da razgovori o oživljavanju nuklearnog programa između svetskih sila i Irana iz 2015. godine, moraju da uspeju...

Predsednik Vučić poručio najboljim studentima: „Sve mogu da vam oduzmu, ali znanje je vaše zauvek“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je prisustvovao svečanoj dodeli stipendija „Dositeja“ najboljim studentima u organizaciji Fonda za mlade talente Republike Srbije. Svečana dodela održala se...

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare