29.3 C
Belgrade
29.3 C
Belgrade
12, avgust, 2022

Selaković: Podmlađujemo rukovodstvo i Skupštine i Vlade Srbije

U skladu sa odlukom da se podmladi rukovodstvo Skupštine, ali i Vlade Srbije, Predsedništvo SNS je danas na sednici odlučilo i da za buduće rukovodstvo poslaničke grupe, a verovatno i za potpredsednika parlamenta predloži jednog od četiri kandidata.

To su Milenko Jovanov, Marina Raguš, Nevena Đurić i Sandra Božić, saopštio je član Predsedništva SNS Nikola Selaković.

„To su izvanredni ljudi koji će u budućem periodu obavljati neku od važnih funkcija, potpredsednika Skupštine, ili će voditi našu poslaničku grupu”, rekao je Nikola Selaković.

Vučić će voditi razgovore o budućoj koaliciji

 

Nikola Selaković preneo je novinarima da je Predsedništvo SNS danas ovlastilo predsednika stranke Aleksandra Vučića da u narednima danima vodi razgovore o budućoj koaliciji.

„Dakle, sa prestavnicima onih lista sa kojima sebe vidimo potencijalno u budućoj Vladi Srbije. Doneta je i odluka da ćemo kroz 10 dana održati novu sednicu Predsedništva SNS na kojoj ćemo se izjasniti o politici koju će buduća vlada voditi, ali i o kadrovskim rešenjima sa kojima će SNS biti zastupljena u budćoj Vladi Srbije“, naveo je Selaković.

 

Albanci pripremaju pakao, Vučić se danas sastaje sa Srbima sa KiM

 

Ministar spoljnih poslova i funkcioner SNS izjavio je da Albanci spremaju „pakao“ na KiM i da će se danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastati sa predstavnicima Srba sa KiM i sutra uveče obratiti javnosti.

Selaković je rekao nakon sednice Predsedništva SNS da su razmatrali aktulenu političku sitauaciju u zemlji i regionu i da su konstatovali ozbiljnu zabrinutost zbog toga što albanska strana na KiM „bukvalno priprema pakao u narednim danima.

 

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

POVEZANE VESTI

Kurti opet provocira pred odlazak u Brisel, ali poruka predsednika Vučića je jasna: Nećemo se odreći svojih prava!

Kurti tvrdi da dogovor zavisi od Beograda, jer je prištinska strana, prema njegovim rečima, "spremna i nepokolebljiva za međusobno priznanje" Premijer lažne države Kosovo Aljbin...

AMSS upozorava vozače: Budite oprezni, ima puno divljih šlep službi na putevima

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je danas vozače da se svake sezone na putevima pojavljuju divlje šlep-službe, koje se lažno predstavljaju kao saradnici AMSS-a...

Brnabić: Činimo sve da pomognemo poljoprivrednicima!

Premijerka Ana Brnabić poručila je poljoprivrednicima da je spremna, pošto se nalazi u Novom Sadu da se ponovo vidi sa ratarima koji su blokirali...

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare