8.6 C
Belgrade
8.6 C
Belgrade
6, oktobar, 2022

Šapić: Radnici svih gradskih preduzeća biće unificirani

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić najavio je da će u narednih 15, 20 dana radnici svih gradskih preduzeća, kao i izvođači i podizvođači koji rade za Grad Beograd, biti unificirani.

To znači da će će svi imati obavezu da nose unificirani marker, šuskavac, sa grbom Beograda i nazivom preduzeća, rekao je Šapić na Prvoj redovnoj konferenciji za novinare, održanoj u Starom dvoru.

 

Šapić najavio formiranje jedinstvenog sekretarijata

 

Aleksandar Šapić najavio je danas formiranje jedinstvenog sekretarijata koji će obuhvatiti sadašnje sekretarijate za inspekcijske poslove, komunalne milicije i deo službe Beokoma za komunikaciju sa građanima.

Šapić je na Prvoj redovnoj konferenciji za novinare rekao da bi taj jedinstveni sekretarijat mogao da se zove Sekretarijat za inspekciju, nadzor, pomoć i komunikaciju, ali da će to još biti definisano.

 

Sednica Skupštine Beograda biće održana krajem septembra ili početkom oktobra

 

Sednica Skupštine grada Beograda biće održana krajem septembra ili početkom oktobra, a na dnevnom redu naći će se i rebalans budžeta, najavio je danas gradonačelnik Beograda na Prvoj redovnoj konferenciji za novinare na kojoj je poručio da će u prestonici biti uveden red.

On je na konferenciji u Starom dvoru podsetio da je rat u Ukrajini poremetio mnoge zemlje, da su porasle cene energenata i druge cene i da niko ne može da zna šta nas čeka, te dodao da je u skladu sa tim bilo izuzetno teško praviti rebalans budžeta.

Gradonačelnik Beograda navodi da će svi imati obavezu da nose uniforme kako bi građani znali šta se radi na ulicama, ali i da se zna ko na kakav način izvodi radove i vodi računa o Beogradu.

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

POVEZANE VESTI

EU uvela sankcije Srbiji na rusku naftu

    Države članice Evropske unije izglasale su juče osmi paket sankcija protiv Rusije, koji je ovaj put usmeren i na ograničavanje cene nafte koju Rusija...

Kremlj: Lažna je vest da Putin danas menja status operacije

Ruski predsednik Vladimir Putin trenutno ne planira obraćanje naciji o preformulisanju "ciljeva specijalne vojne operacije" u Ukrajini, rekao je novinarima portparol Kremlja Dmitrij Peskov,...

Blinken: Severna Koreja rizikuje još veću osudu međunarodne zajednice

Američki državni sekretar Entoni Blinken upozorio je danas da Severna Koreja rizikuje još veću osudu i izolaciju međunarodne zajednice ukoliko nastavi sa provokacijama, pošto...

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare