36.2 C
Belgrade
36.2 C
Belgrade
1, jul, 2022

Real Madrid pristao, Ramadani sve dogovorio, uskoro zvanična potvrda

Više nema nikakve dileme, Luka Jović stiže u Italiju.

Detalji su dogovoreni, posle vikenda će Jović postati igrač Fiorentine i pojaviće se na pripremama novog kluba u Moeni.

Naime, Falji Ramadani je pošto je postignut dogovor oko ostanka njegovog drugog klijenta, trenera Italijana, aktivirao raniji verbalni dogovor.

Jović će na pozajmicu iz Reala u Firencu, timovi će plaćati po polovinu njegovog ugovora, koji je nešto manji od šest miliona (progresivno raste iz godine u godinu iako Jović nije dobio šansu u Realu).

Luka će dobiti priliku da zameni Vlahovića biće bez dileme prvi pik Italijana za napad, a osim Srbina, u narednim danima u Firencu stižu Brazilac Dodo iz Šahtjora, desni bek, kao i odlično Rolando Mandragora, fudbaler Juventusa na pozajmici u Torinu.

„Bikovi“ su želeli da ga otkupe, ali je Fiorentina ponudila bolje uslove pa će momak koji je odigrao i jedan meč za reprezentaciju Italije put Toskane.

Klub su napustili Odriozola, Toreira, Pjontek neće biti otkupljen, Kaljehon se vratio u domovinu, a čeka se prodaja štopera, Nikole Milenkovića ili Brazilca Igora.

U svakom slučaju, Ikone i Jović u napadu (tu su još Niko Gonzales i Kabral) će činiti osnovu ofanzive „LJubičastih“ u narednoj sezoni.

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

POVEZANE VESTI

Velikan narodne muzike Zoran Kalezić predstavio novi album „Spomenar“ sa 15 pesama

Jedan od najboljih pevača narodne muzike, veliki i jedinstveni Zoran Kalezić (72), predstavio je u prodavnici "Jugoton Kroacija rekords" u Beogradu, novi studijski album...

Mađarska jača odbranu, Orban: Čini se da je rat daleko, ali situacija može da se promeni

Mađarska će ubrzati razvoj programa odbrane, rekao je danas premijer Viktor Orban. – Moramo radikalno da povećamo svoje odbrambene sposobnosti – izjavio je Orban i...

Bugarska: Proteruju 70 ruskih diplomata – moraju da napuste zemlju 3. jula

Bugarsko Ministarstvo spoljnih poslova odbacilo je notu ruske ambasade u kojoj se traži od bugarskog Ministarstva spoljnih poslova da poništi odluku o proterivanju 70...

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare