28 C
Belgrade
28 C
Belgrade
16, avgust, 2022

Problemi za Srbe u Crnoj Gori se nastavljaju i posle odlaska Krivokapića

Trebalo je malo vremena da se slegnu strasti posle donošenja skandalozne rezolucije o Srebrenici u Skupštini Crne Gore.

Videli smo da kad se donose anti srpske odluke da se vrlo brzo te takozvane gradjanske stranke ujedine sa DPS-om i donesu neku odluku na štetu srpskog naroda u celini, u ovom slučaju o navodnom genocidu u Srebrenici. Uzgred budi rečeno slična rezolucija nije doneta ni u samoj Bosni i Hercegovini. Krivokapic više nije mogao da iznenadi javnost kako Crne Gore tako i Srbije zato što je već od ranije poznat kao neko ko menja misljenje i kako od „sto posto Srbina postaje 200 posto Crnogorac“.

Ne iznenadjuje ali brine stav Bečica (predsednik parlamenta) koji pod plaštom gradjanske opcije, da nisu bitni vera i nacija a čiji glasovi su većinski srpski, pristaje da glasa sve što je interes stranih ambasada u ovom slucaju zapadnih i ako to direktno se kosi sa nacionalnim interesima srpskog naroda, koga se u kampanji ne odriče nego tiho kao nekad pod okriljem noći govori, e da mi smo Srbi ali ne treba to da pričamo, ne treba sa tim da se ponosimo a onda kad dobije srpske glasove prvi je koji glasa i donosi odluke protiv tih istih ljudi koji su njega glasali.

Krivokapić je proslost, ali sa Bečićem je problematićna budućnost.

Krivokapić je ćovek koji je brzo ušao u politiku jos brže će i otići u godinama je pred penziju, ali Aleksa Bečić je opasan po srpski narod, jer je prikriven pod plaštom da nije bitno koje čovek, koje nacije, uradiće sve da se dodovori svojim stranim nalogodavcima. Zamislite da objasnite jednom Nemcu da može biti i Francuz i da je to potpuno nebitno!?

Srpski narod u Crnoj Gori imaće i u buducnosti problema, jer je Bečić spreman sve da uradi da bi se dodvorio sekretarima neke zapadne ambasade čiju politiku sledi i sprovodi.
U rezoluciji se zabranjuje da se negira genocid u Srebrenici, samo ne znam kako će narodu srpskom koji je većinski u Crnoj Gori zabraniti da govori istinu. Rezolucija ostaje mrtvo slovo na papiru ali ona će biti primer kako bi druge zemlje u regionu to uradile očigledno u organizovanoj akciji protiv srpskog naroda i ako hoćete zašto ne reći, protiv predsednika Vučića.

 

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

POVEZANE VESTI

Predsednik Vučić sutra će razgovarati sa ambasadorkom NR Kine Čen Bo

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra sa ambasadorkom Narodne Republike Kine Čen Bo. Sastanak će biti održan u 09.15 časova, u zgradi Generalnog sekretarijata...

Rusi odbili prelet britanskog aviona: “To je namerna provokacija”

Velika Britanija je podnela zahtev za prelet izviđačkog aviona preko teritorije Ruske Federacije, a ruske Vazdušno-kosmičke snage su dobile zadatak da spreče narušavanje granice,...

Gutereš se u četvrtak sastaje sa Zelenskim i Erdoganom

Generalni sekretar UN Antonio Gutereš otputovaće u četvrtak u ukrajinski grad Lavov, gde će se sastati sa predsednikom Ukrajine Volodimirom Zelenskim i predsednikom Turske...

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare