34.3 C
Belgrade
33.6 C
Belgrade
5, jul, 2022

Pripadnici MUP-a tradicionalno prodefilovali Knez Mihailovom

Svečani defile pridružio se taktičko-tehničkom zboru pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova na Kalemegdanu, na kojem građani imaju priliku da se upoznaju sa veštinama, opremom i vozilima koje policija koristi u svom radu.

U sklopu obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije, konjanici Policijske brigade, Orkestar policije i pripadnici različitih organizacionih jedinica MUP-a tradicionalno su danads prodefilovali Knez Mihailovom ulicom do Kalemegdana, gde su policijski službenici za sugrađane organizovali taktičko-tehnički zbor kako bi ih upoznali sa svojim radom i sa njima proslavili svoj dan.

Uz zvuke marševa, naši konjanici, ali i pripadnici policije opšte nadležnosti, saobraćajne policije, Žandarmerije i vatrogasci, pozdravili su građane, saopštio je MUP.

Povodom Dana policije održan tehničko-taktički zbor na Kalemegdanu

Povodom Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije, danas je na Kalemegdanu održan je tehničko-taktički zbor, na kome su građani mogli da se upoznaju sa opremom, vozilima, naoružanjem i da se druže sa pripadnicima MUP-a.

Pored policijskih službenika, sa građanima su razgovarali i pripadnici Specijalne antiterorističke jedinicjie, Uprave granične policije, Žandermerije i mnogih drugih jedinica MUP-a.

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

POVEZANE VESTI

Astronomski kamp „Letenka“ biće održan od 7. jula na Fruškoj Gori

Među predavačima će se naći i brojni astronomi, fizičari, biolozi, astrofizičari, hemičari, kao i članovi astronomskih društava. Astronomski kamp „Letenka“ biće održan od 7. do...

Predstava „Mefisto“ biće izvedena 12. jula u Srpskom narodnom pozorištu

U predstavi nastaloj na predlošku romana "Mefisto" nemačkog pisca Klausa Mana (1906-1949) igraju Mirjana Karanović, Miodrag Krivokapić, Gordana Đurđević Dimić, Aljoša Đidić i brojni...

Rusija: Ukrajinske trupe gađale naselje u Brjanskoj oblasti

Naselje Zernovo se nalazi 117 kilometara južno od grada Brjanska na granici sa Ukrajinom Guverner ruske Brjanske oblasti Aleksandar Bogomaz saopštio je danas da su...

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare