24.8 C
Belgrade
24.8 C
Belgrade
7, jul, 2022

Predstavnik Rusije u UN: Možemo da osiguramo bezbedan prolaz za ukrajinsko žito

„Mi nismo odgovorni za uspostavljanje bezbednih koridora. Rekli smo da možemo da osiguramo bezbedan prolaz ako se ovi koridori uspostave“, izjavio je Vasilij Nebenzja.

„Rusija može da “osigura bezbedan prolaz” za ukrajinske pošiljke žita iz crnomorskih luka u zemlji, ali nije odgovorna za uspostavljanje koridora“, izjavio je danas stalni predstavnik Rusije u Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija Vasilij Nebenzja.

“Mi nismo odgovorni za uspostavljanje bezbednih koridora. Rekli smo da možemo da osiguramo bezbedan prolaz ako se ovi koridori uspostave. Uspostavite ih”, poručio je Nebenzja, prenosi agencija Rojters.

SAD je saučesnik u ubijanju žena Donbasa

 

Isporukom oružja Ukrajini, SAD postaju saučesnik u ubistvima žena Donbasa, rekao je danas ruski ambasador u UN Vasilij Nebenzja.

Ruski diplomata je na sastanku Saveta bezbednosti UN istakao da su „države članice NATO, na čelu sa SAD, koje snabdevaju oružjem i municijom Ukrajinu, direktni saučesnici u ubistvima i ranjavanju žena u Donbasu“, prenosi TAS S.

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

POVEZANE VESTI

Patrijarh srpski Porfirije: Pokajanje je neraskidivo povezano sa Carstvom Božjim

Njegova Svetost Patrijarh srpski g. Porfirije načalstvovao je 7. jula 2022. godine, na praznik Rođenja Svetog Jovana Preteče – Ivanjdan, svetom arhijerejskom Liturgijom u...

Nije više samo stvar prestiža, osvajaču Kupa Srbije solidna finansijska injekcija!

Osvajač Kupa Srbije osvojiće primamljivu nagradu... Kup Srbije je oduvek bio manje bitan od prvenstva, tako će biti i u novoj sezoni, s tim što...

Jokić dobio nove saigrače: Dvojac iz Vašingtona pojačao Denver

Čelnici NBA ligaša Vašingtona prosledili su u Denver dvojicu košarkaša Kentavijusa Koldvel-Poupa i Iš Smita u zamenu za Montea Morisa i Vila Bartona, prenose...

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare