21.9 C
Belgrade
21.6 C
Belgrade
19, avgust, 2022

Predsednik Vučić održava konsultacije sa strankama o mandataru nove vlade

Predstavnici liste „Zajedno za Vojvodinu – Vojvođani (Demokratski savez Hrvata u Vojvodini, Zajedno za Vojvodinu) stigli su na Andrićev venac na razgovor sa predsednikom Aleksandrom Vučićem.

U zgradu Generalnog sekretarijata predsednika Republike došli su predstavnici liste, koje je predvodio predsednik DSHV Tomislav Žigmanov, oko 11.20.

 

Vučić sastankom sa Šaipom Kamberijem počeo konsultacije o mandataru

 

Predsednik Vučić započeo je danas konsultacije o mandataru nove vlade sastankom sa predsednikom Partije za demokratsko delovanje Šaipom Kamberijem, kao predstavnikom Koalicije Albanaca doline.

Kamberi je došao u zgradu Generalnog sekretarijata predsednika Republike na Andrićevom vencu nekoliko minuta pre 9 sati, za kada je i zakazan prvi sastanak.

Nakon predstavnika „Zajedno za Vojvodinu“, na konsultacije kod predsednika Vučića doći će i predstavnici liste „Muftijin amanet – Stranka pravde i pomirenja – Usame Zukorlić“.

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

POVEZANE VESTI

U Novi Sad vraćena ukradena slika Vlaha Bukovca

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin i predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović, dočekali su danas u Novom Sadu sliku Vlaha Bukovca "Blagoveštanski sabor u Sremskim...

Ričard Grenel: Kurti odbijao svaku ideju koju su predlagale SAD

Bivši američki izaslanik za dijalog Beograda i Prištine, Ričard Grenel, izjavio je danas da je premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti odbijao svaku ideju...

Predsednik Vučić iz Brisela: Jedva čekam da se vratim u našu Srbiju

- Poštovani građani Srbije, težak dan je za nama, za sve građane Srbije i celu našu zemlju. Ne mogu da kažem da je uspešno...

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare