20.9 C
Belgrade
21 C
Belgrade
15, avgust, 2022

Predsednik Vučić: Narod i građani žele srpsku vladu

Odgovarajući na pitanja novinara o formiranju Vlade, predsednik Vučić je istakao da je Srbija na evropskom putu, ali da će čuvati svoje vrednosti.

Predsednik Vučić je izjavio da očekuje da nova vlada bude formirana sredinom avgusta.

Vlada Srbije biće skrojena po meri naroda, odnosno onako kako su građani Srbije izabrali, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić i istakao da on nije tu da ispunjava bilo čije želje.

Komentarišući izjavu ambasadora SAD Kristofera Hila da očekuje prozapadnu vladu, te upitan da li će mu ispuniti želju, Vučić je odgovorio: „Nisam ja tu da ispunjavam želje. Građani biraju, a oni su izabrali da Srbija ima srpsku vladu, koja će da vodi računa o svojim inetersima“.

 

Most na Savi remek delo, finasiran sredstvima iz budžeta

Predsednik Srbije rekao je danas, nakon prisustva spajanja mosta preko Save, u okviru projekta izgradnje auto-puta Ruma – Šabac, da je ponosan što Srbija finansira sopstveni razvoj i što i u uslovima velike krize nije prekinut nijedan veliki projekat.

Predsednik Vučić je, u obraćanju novinarima, kazao da je veoma srećan što je za samo dve godine završen most na Savi, što su spojene poslednjom betonskom kockom dve obale kod Šapca.

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

POVEZANE VESTI

Patrijarh srpski Porfirije posetio manastir Savinu u Herceg Novom

„Sva je Boka lepa, svaki je kutić njen za divljenje, ali jedno je mesto najlepše, jedno je utočište najsvetije, na jednome negolemom prostoru usredsredio...

Posle Pelosi i američki kongresmeni stižu na Tajvan

Nedugo posle posete predsedavajuće Predstavničkog doma Nensi Pelosi delegacija američkih kongresmena stiže danas u dvodnevnu posetu Tajvanu, saopštio je američki institut na Tajvanu. Kako se...

Kremlj: Rusija spremna na korake za razmenu zatvorenika sa SAD

Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova izjavila je danas da je ruska strana spremna za profesionalni razgovor i konkretne korake za razmenu zatvorenika...

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare