26.4 C
Belgrade
25.6 C
Belgrade
30, jun, 2022

Predsednik Vučić: Nadam se bar nekom dogovoru u dijalogu

„Nadam se da možemo neki dogovor da postignemo, jer bi to bio prvi dogovor oko nekih elementarnih stvari, što bi bilo važno“.

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je, uoči današnjeg nastavka dijaloga Beograda i Prištine na tehničkom nivou u Briselu, da se nada bar nekom dogovoru, ali da ga zanima i šta će biti u četvrtak, 23. juna na Samitu u Briselu, jer će na osnovu tog sastanka moći da se zaključi kakva će biti arhitektura Evrope.

Na pitanje novinara šta očekuje od današnjeg dijaloga u Briselu, Vučić je u ponedeljak odgovorio da očekuje da to bude u redu, osim ako, kaže, druga strana „ponovo nešto ne izmisli“.

Nakon konsultacija s vladom i članovima OB biće doneta odluka o odlasku u Brisel

Predsednik Aleksandar Vučić najavio je da će danas obaviti konsultacije sa premijerima Severne Makedonije i Albanije, Dimitrom Kovačevskim i Edijem Ramom, kao i Vladom Srbije, o samitu u sredu, 23. juna, u Briselu i da će nakon toga doneti odluku da li će ići na samit u Briselu.

„Onda ćemo doneti odluku da li ćemo ići u Brisel i koju ćemo poziciju da imamo“, rekao je Vučić u ponedeljak, odgovarajući na pitanje da li je dobio poziv za Samit za 23. jun u Briselu, da li će ići i kakva će biti pozicija Srbije.

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

POVEZANE VESTI

Neophodna veća digitalizacija srpskog građevinarstva

Na individualnom niovu među inženjerima stepen primene digitalnih rešenja u građevinarstvu je veoma visok, o čemu svedoči to što veliki broj njiih radi projekte...

Predsednik Vučić: Da dopustimo nove „Oluje“, novi „Bljesak“ – taj film nećete gledati

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se večeras sa specijalnim izaslanikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom Nakon sastanka predsednik Vučić se obratio naciji...

Sramna odluka vlasti lažne države, evo šta će biti sa tablicama

Vlada tzv. Kosova odlučila je danas da će osobama koje na administrativne prelaze dođu sa srpskim ličnim dokumentom na ulazu dati pismo koje zamenjuje...

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare