28 C
Belgrade
28 C
Belgrade
16, avgust, 2022

Poznati glumac je bio veliki boem, ali ove stvari o njemu niste znali

Mnogo je priča koje su ostale iza Zorana Radmilovića, a opet nedovoljno koliko bi mi želeli. U svakoj novoj koju saznamo, vidimo nesvakidašnji humor koju je ovaj glumac nosio sa sobom kao i nepretenciozan i opušten stav kojim je šarmirao.

Priče o raznoraznim odlascima u kafane su poznate za ovog glumca, kao i za svakog boema tih godina koji je držao do sebe. Međutim, Zoran je voleo da izađe i u nešto modernija mesta, pa je tako bio čest gost u diskoteci Duga, u kojoj su se pojavljivali i mnogi drugi glumci.

Bio je dobar prijatelj sa čuvenim disk džokejom iz Duge, Čupkom, međutim, s obzirom da je živeo jako blizu ovog kultnog okupljališta mladih, često se dešavalo da se pojavi tamo obučen kao da je istog trenutka izašao iz kreveta.

Njegove kolega i dalje prepričavaju njegove dogodovštine, a Aljoša Vučković je na događaju povodom 40 godina od premijere serije “Priče iz Majstorske radionice” ispričao jednu anegdotu.

– Zoran je stanovao blizu diskoteke i dešavalo se da dođe pred spavanje u pidžami i sa “papuče”, kako je on voleo da kaže. Na ulazu bi mu rekli – “ne možete da uđete”, na šta bi on odgovorio ono njegovo čuveno – “Ajde! Ti meni da kažeš da ja ne mogu da uđem. Vidiš kako sam obučen. Ovo je pidžama za izlazak, a papuče su iz Zaječara.” A onda mu je izbacivač rekao, “ako je tako, onda izvolte”. Još bi se i zezao kako ga čeka tamo jedna dama, a onda bi pokazao na Čupka, koji je imao dugačku kosu – rekao je on.

Nije to jedina priča iz Duge u kojoj je Radmilović bio u pidžami. Jednoj je svedočio i Žarko Laušević.
– Igrao sam Hasanaginicu, bio sam Hasanaga, i imao sam još jednu ulogu i moj prijatelj Ljubo Dapčević me je odveo u Dugu, to je bilo prestižno mesto i pošto je želeo da me gurne malo u taj svet, krene naglas – ‘dve glavne uloge’… – pričao je Laušević u jednom intervjuu.

I dok je Lauševićev prijatelj njega hvalio, Žarko je bacio pogled ka šanku, a tamo jedan čovek u donjem delu pidžame i sakou.

– I dok moj prijatelj govori, on se okrene i kaže – ‘Sinoć si bio dobar, preksinoć si jeo go..a’. Zoran Radmilović – priseća se Laušević.

– Taman da otvorim usta da progovorim, a on mi kaže: ‘Šta je, sad hoćeš da pričaš o tome? Neće moći ove noći – završio je Laušević.

Izvoralo

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

POVEZANE VESTI

Predsednik Vučić sutra će razgovarati sa ambasadorkom NR Kine Čen Bo

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra sa ambasadorkom Narodne Republike Kine Čen Bo. Sastanak će biti održan u 09.15 časova, u zgradi Generalnog sekretarijata...

Rusi odbili prelet britanskog aviona: “To je namerna provokacija”

Velika Britanija je podnela zahtev za prelet izviđačkog aviona preko teritorije Ruske Federacije, a ruske Vazdušno-kosmičke snage su dobile zadatak da spreče narušavanje granice,...

Gutereš se u četvrtak sastaje sa Zelenskim i Erdoganom

Generalni sekretar UN Antonio Gutereš otputovaće u četvrtak u ukrajinski grad Lavov, gde će se sastati sa predsednikom Ukrajine Volodimirom Zelenskim i predsednikom Turske...

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare