11.9 C
Belgrade
11.9 C
Belgrade
18, oktobar, 2021

Portal Pobednik još u julu ukazivao na gadosti koje se izgovaraju na račun predsednika Srbije

Poštovani čitaoci, da bi shvatili medijsku moć udužene antisrpske filijale na čelu sa Draganom Djilasom, uverite se u kontinuitet omalovažavanja predsednika Srbije našim tekstom od pre tri meseca kada smo ukazivali na ovu neprihvatljivu pojavu da razni čudaci na medijima pod kontrolom tajkuna, besomučno vređaju i pokušavaju da ponize predsednika Republike Srbije.

Nemamo šta novo da dodamo osim onog što smo već pisali u julu mesecu kada nikog nije bilo briga za to, podsećamo na naš tekst i opomenu našem društvu da je Predsednik Srbije, predsednik svih građana Srbije, imajte to u vidu.

naš tekst 3.7.2021.

Na televiziji Nova S, koja je inače na emiteru SBB na poziciji broj dva, emisija pod nazivom „Dobar loš zao“ koja se emituje ili reprizira gotovo svaki dan, najbrutalnije od strane voditelja vređa se Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić.

Da li postoji zemlja na svetu gde se na televiziji vlastiti presednik države vređa najprimitivnijim rečnikom čije reči bi sramota bilo i ponoviti.

Novinari ove emisije u nekom svom zanosu pokušavajući da na duhovt ili dopadljiv način vode emisiju, jedina tema im je predsednik Vučić koga brutalno vređaju. Oni čitavu epizodu svoje emisije provode vređajući Predsednika, nazivajući ga ludakom, firerom, idiotom, bolesnikom i bezbroj primitivnih uvreda.

Pravo je čudo da sve ovo ostane bez reakcije nadležnih regulatornih tela ili uopšte osude javnosti.

Ovo nečuveno vređanje traje mesecima, kao da sa Nove S još i stimulišu ovako blaćenje, omalovažavanje rečnikom praljavijim od uličarskog. Naravno tu su gosti redovno predstavnici opozicije, naročito stranke Vuka Jeremića.

Strašno je da u našem društvu postoji uopšte kanal koji dopušta tako primitivno ponašanje voditelja, koji manijakalno vređaju vrh države a fokus im je Aleksandar Vučić prema kome izgovore stotine uvreda u svojoj samo jednoj emisiji.

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

POVEZANE VESTI

Održana vežba GSS na „via ferati“ Gornjak

U "via ferata" vežbi spasavanja učestvovala su 32 spasioca Gorske službe spasavanja, a vežbu je finansiralo Ministarstvo odbrane. BEOGRAD - Spasioci Gorske službe spasavanja (GSS)...

Od danas kombinovana nastava u Beograd, Vrnjačkoj Banji i Šapcu

Prema podacima Instituta "Batut", od 7. do 13. oktobra potvrđeno je 3.442 (0,45 odsto) obolele dece školskog uzrasta od 6 do 18 godina, saopštilo...

Ministar spoljnih poslova Austrije: EU mora još više da ispruži ruku Zapadnom Balkanu

Inače ministar Mihael Linhart je, po stupanju na dužnost, kao prvu destinaciju za službeno putovanje izabrao Bosnu i Hercegovinu, šaljući time signal da je...

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare