24.2 C
Belgrade
24.2 C
Belgrade
14, avgust, 2022

Pobednici zajedno delima, ne rečima

U okviru aktuelnih prezentovanja timova političkih partija pre raspisivanje izbora koji nas očekuju, vidimo da se svesno istomišljenici ili bar oni koji imaju svoj stav ne dvoume oko podrške jedinom vizionaru na političkoj sceni, onom koji je jedini ima hrabrosti da stane ispred provalije ka kojoj je naša zemlja hitala, vrati je najpre na bezbedan put a onda i napravi takav ambijent da kao što kaže premijerka Brnabić, Srbija postala zemlja pobednika.

Podrška vizionaru je podrebna kao nekom ko predvodi narod u smislu konkretnog rada, konkretne podrške borbe i napredku, za uzvrat delima se vraća kroz očiglednu dobrobit za svakog onog ko je verovao da od naše zemlje može se napraviti bolje mesto za život.

Neretko strah od neuspeha parališe mogućnosti, onih koji se u tom smilu ni ne usude da misle o velikim uspesima, medjutim u pobedničkom timu je bitan mentalni skplop koji mora biti na visini zadatka, odnosno ideje koju treba pretočiti sa reči na dela. S tim u vezi ostvareni ljudi, oni rasterećeni svakodnevnih malograđanskih optužbi, pridika i kritika, svesno, jasno i glasno prepoznaju pobednički kolosek koji je utabao delima svojim, a to je Predsednik Vučić.

Ono što se prepoznaje i od visoko obrazovanih i manje stručnih, od ratara preko studenta, do naučnika a to je prosta stvar u vidu dela koja su stvorena i u vidu potrebe da naša zemlja istinski bude zemlja pobede.

No svakako da je tim i podela mesta u timu suštinski značajna za izvojevane pobede i one koje tek predstoje pred nama, predsednik Srbije u svom timu vidi ljude spremne na borbu, na rad i zalaganje uz vođstvo i ideje koje predvodi rezultat je onaj koji je očito takav da iz dana u dan postajemo zemlja respektabilna u svim segmentima, pred bilo kim u svetu.

Simbolično uoči Sretenja, Dana državnosti naše lepe Srbije, kada su se naši preci svi zajedno grupisali oko jednog cilja, zajedničkog cilja koji su imali, oko vođe, to je tada bio Đorđe Petrović, neka nam služi kao svetao primer, da samo svi zajedno možemo uspeti u nameri da učinimo našu zemlju boljom ako se okupimo oko istog cilja i delima svi zajedno pokažemo obostrano razumevanje i slogu!

 

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

POVEZANE VESTI

Ruske snage: Ukrajinska vojska izvela veliki raketni napad na Herson

Ukrajinska vojska izvela je veliki raketni napad na Herson i predgrađa, rečeno je danas RIA Novostima u pres-službi uprave Hersonske oblasti, koja je pod...

Ukrajina: Eliminisano oko 43.350 ruskih vojnika od početka rata

Prema tvrdnjama ukrajinskog generalštaba, Oružane snage Ukrajine eliminisale su, zaključno sa jučerašnjim danom, oko 43.550 ruskih vojnika. Od početka napada na Ukrajinu, 24. februara, do...

Nastavljaju se pritisci! Kosovska policija uhapsila dvojicu Srba

Dvojica državljana Srbije uhapšena su nakon što su pokušali da ilegalno pređu sa teritorije centralne Srbije na Kosovo, saopštila je Kosovska policija. Policija je saopštila...

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare