19.8 C
Belgrade
19.8 C
Belgrade
23, mart, 2023

Pale i prve uvrede na račun novog premijera: „Sramota“; „Lažov“

Pristalice odlazećeg izraelskog premijera Benjamina Netanijahua vređale su večeras novog premijera Naftalija Beneta tokom sednice parlamenta.

Britanska agencija navodi da su Natanijahuove pristalice iz redova ortdodoksnih ultradesničara na bučnoj sednici dobacivale Benetu “sramota“ i “lažovu“.

Benet je u govoru pred Knesetom, tokom kojeg su ga Netanijahuove pristalice neprekidno prekidale pomenutim uvredama, zahvalio bivšem premijeru na svemu što je učinio za državu Izrael.

Rojters, međutim, dodaje da je Benet (49) dok je služio Netanijahuu (71) kao šef kabineta i pogotovo kasnije kao ministar odbrane, imao zategnute odnose sa odlazećim izraelskim premijerom.

Desničar Benet biće, kako je ranije izvestio AP, na čelu raznolike i krhke koalicije koja se sastoji od osam partija, među kojima postoje duboke ideološke razlike.

 

tanjug

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

POVEZANE VESTI

Borel: Sporazum Srbije i Kosova mora da se sprovede, nema biranja

Visoki predstavnik EU za spoljnu politiku i bezbednost Žozep Borel izjavio je danas u Briselu da je ohridski sporazum Kosova i Srbije celina koja...

Počeli zvanični razgovori misije MMF sa delegacijom Srbije

BEOGRAD - Plenarnim sastankom koji je danas održan u Narodnoj banci Srbije, počeli su zvanični razgovori predstavnika Srbije s misijom Međunarodnog monetarnog fonda. Delegaciju Srbije...

Gornji Milanovac: Selo Leušići dobilo punjač električnih automobila

Gornjomilanovačko selo Leušići stalo je uz rame sa modernim gradovima, jer je ovo selo koje broji nešto više od 120 stanovnika dobilo punjač za...

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare