11.6 C
Belgrade
12.1 C
Belgrade
20, mart, 2023

Održana policijada na Zlatiboru

Na Zlatiboru je održana trodnevna policijada „Zlatibor 2021“ u organizaciji Sidnikata srpske policije, koja je okupila pripadnike MUP iz svih krajeva zemlje, u velikom broju, a svečano ju je otvorio Lazar Ranitović, predsednik Srpskog sindikata policije.

Ranitović kaže da je „manifestacija, u doslovnom smislu, protekla u fer i sportskoj atmosferi, drugarstvu i kolegijalnost za pamćenje“.

– Iskorišćena je prilika da se sretnemo i družimo sa kolegama,koje nismo skoro videli, a dragocena su i poznanstva sa novim kolegama -kaže Ranitović. – Pokazali smo, na svakom koraku, jedinstvenost ono što nas krasi. Setili smo se kolega koji više nisu među nama, a prikupilismo i novac za lečenje sinu koleginice iz Kragujevca.

Na majicama koji su nosili svi učesnici policijade je bio lik srpskog viteza. Ne bez razloga, otkriva nam Ranitović.

– Srpski vitez nikada nije gubio obraz i to je poruka SSP i mi smo vam obećavali da nikada nećemo izgubiti obraz a, naši članovi, će uvek biti na prvom mestu -poručio je predsednik SSP Lazar Ranitović. Želimo dobar odnos sa MUP. U razgovoru smo sa ministrom policije, Aleksandrom Vulinom, u pripremi je novi Zakon o policiji i imamo obećanje da će se više voditi računa o bezbednosti policajaca, jer samo tako mogu biti bezbedni i građani. Imamo obećanje da će se svim silama boriti da primanja budu veća, da ranije idemo u penziju. To je za svaku pohvalu.

foto:v.mitrić

A, na sportskim borilištvima videlo se da mladići, ali i njihove starije kolege u plavom, imaju i snage, i znanja,i želje i volje da se takmiče,ali u maksimalno korektnoj atmosferi. Divno sportski i ljudski.

 

novosti

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

POVEZANE VESTI

CDT i CeMI: Milatović i Đukanović u drugom izbornom krugu; DIK: Izlaznost 64,06 odsto

PODGORICA - Prema konačnoj proceni CDT-a na današnje predsedničke izbore u Crnoj Gori izašlo je 63,6 odsto građana upisanih u birački spisak ili oko...

Putevi Srbije: Moguća magla na pojedinim deonicama, neophodan oprez u vožnji

BEOGRAD - Postoji mogućnost pojave magle na putevima, pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura i na putnim objektima preko...

Predsednik Bajden razgovarao telefonom sa Benjaminom Netanijahuom

Predsednik SAD Džozef Bajden izjavio je danas u telefonskom razgovoru sa izraelskim premijerom Benjaminom Netanijahuom da su demokratska društva ojačana istinskim kontrolnim mehanizmima, kao...

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare