13.4 C
Belgrade
12.9 C
Belgrade
10, decembar, 2022

Održana policijada na Zlatiboru

Na Zlatiboru je održana trodnevna policijada „Zlatibor 2021“ u organizaciji Sidnikata srpske policije, koja je okupila pripadnike MUP iz svih krajeva zemlje, u velikom broju, a svečano ju je otvorio Lazar Ranitović, predsednik Srpskog sindikata policije.

Ranitović kaže da je „manifestacija, u doslovnom smislu, protekla u fer i sportskoj atmosferi, drugarstvu i kolegijalnost za pamćenje“.

– Iskorišćena je prilika da se sretnemo i družimo sa kolegama,koje nismo skoro videli, a dragocena su i poznanstva sa novim kolegama -kaže Ranitović. – Pokazali smo, na svakom koraku, jedinstvenost ono što nas krasi. Setili smo se kolega koji više nisu među nama, a prikupilismo i novac za lečenje sinu koleginice iz Kragujevca.

Na majicama koji su nosili svi učesnici policijade je bio lik srpskog viteza. Ne bez razloga, otkriva nam Ranitović.

– Srpski vitez nikada nije gubio obraz i to je poruka SSP i mi smo vam obećavali da nikada nećemo izgubiti obraz a, naši članovi, će uvek biti na prvom mestu -poručio je predsednik SSP Lazar Ranitović. Želimo dobar odnos sa MUP. U razgovoru smo sa ministrom policije, Aleksandrom Vulinom, u pripremi je novi Zakon o policiji i imamo obećanje da će se više voditi računa o bezbednosti policajaca, jer samo tako mogu biti bezbedni i građani. Imamo obećanje da će se svim silama boriti da primanja budu veća, da ranije idemo u penziju. To je za svaku pohvalu.

foto:v.mitrić

A, na sportskim borilištvima videlo se da mladići, ali i njihove starije kolege u plavom, imaju i snage, i znanja,i želje i volje da se takmiče,ali u maksimalno korektnoj atmosferi. Divno sportski i ljudski.

 

novosti

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

POVEZANE VESTI

Bocan-Harčenko bez rukavica: Cilj je osvajanje severa pokrajine

Priština metodično i tvrdoglavo jača prisustvo svojih snaga na severu Kosova i situacija je tamo veoma opasna, ocenio je ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar...

Gašić sa ambasadorom Bugarske razgovarao o daljem unapredjenju saradnje dve zemlje

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić sastao se danas sa ambasadorom Bugarske Petkom Dojkovim s kojim je razgovarao o daljem unapređenju saradnje dve zemlje, pre...

Petković razgovarao sa šefom Misije OEBS na KiM

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju dr Petar Petković razgovarao je danas sa šefom Misije OEBS na Kosovu i Metohiji Majklom Davenportom o trenutnoj...

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare