35.7 C
Belgrade
35.7 C
Belgrade
5, jul, 2022

Od 1. juna produženo radno vreme šaltera za izdavanje dokumenata

Zbog povećanog interesovanja građana za izdavanje ličnih dokumenata – pasoša, ličnih karata i vozačkih dozvola pred sezonu letnjih godišnjih odmora, Ministarstvo unutrašnjih poslova uvelo je rad šaltera i nedeljom, dok će od sutra, 1. juna, biti produženo radno vreme šaltera radnim danima i subotom u sedištima svih policijskih uprava na teritoriji Srbije, a u Beogradu u svim policijskim stanicama i odeljenjima.

Ministarstvo unutrašnjih poslova, Uprava za upravne poslove, zbog povećanog interesovanja građana, a po naređenju ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina, uvelo je rad šaltera i nedeljom – saopšteno je iz MUP.

– Takođe, ponavljamo da od 29. maja, nedeljom od 8 do 15 časova, građani mogu zakazati svoj termin elektronskim putem ili ličnim dolaskom, ali i izvaditi lična dokumenta u PS Novi Beograd, SIV-3 u Ulici Omladinskih brigada br. 1 i Policijskoj upravi u Novom Sadu u Bulevaru oslobođenja br. 143. Nedeljom rade i šalteri u sedištu Uprave za upravne poslove PU za grad Beograd u LJermontovljevoj ulici 12a – navodi se u saopštenju.

Građani će od 5. juna 2022. godine i nedeljom od 7.30 do 15.30 časova moći da podnesu zahtev za izdavanje dokumenata u Policijskoj upravi u Nišu, u MK Filip Kljajić, Ulica vojvode Tankosića br. 9a, i u Policijskoj upravi u Kragujevcu, na Trgu slobode br. 3.

Omogućeno je i više termina za elektronsko zakazivanje i podnošenje zahteva za izdavanje ličnih dokumenata i to u policijskim upravama i stanicama u Kragujevcu, Nišu, Smederevu, Šapcu, Vranju, Jagodini, Zrenjaninu i Pančevu.

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

POVEZANE VESTI

Dan kad su Srbi nadmudrili Bugare

Kada je osamdesetih godina 19. veka došlo do naglih zahlađenja odnosa između Srbije i Bugarske, a kasnije i rata, Leskovčani su bili zatečeni. U godinama...

Baja Mali Knindža oduševio recitacijom u rodnom kraju

Mirko Pajčin, poznatiji kao Baja Mali Knindža, napisao je i otpevao veliki broj pesama u kojima spominje rodni kraj. Ovoga puta, baš u rodnom kraju,...

Tradicionalna Ljubovijska regata biće održana 8. i 9. jula

Plovidba počinje u Rogačici, a cilj je 40 kilometara nizvodno u Ljuboviji. Tradicionalna Ljubovijska regata ove godine biće održana u petak, subotu, 8. i 9....

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare