24.2 C
Belgrade
24.2 C
Belgrade
14, avgust, 2022

Nezabeležene uvrede predsednika Vučića bez ikakve sankcije i reakcije

Na televiziji Nova S, koja je inače na emiteru SBB na poziciji broj dva, emisija pod nazivom „Dobar loš zao“ koja se emituje ili reprizira gotovo svaki dan, najbrutalnije od strane voditelja vređa se Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić.

Da li postoji zemlja na svetu gde se na televiziji vlastiti presednik države vređa najprimitivnijim rečnikom čije reči bi sramota bilo i ponoviti.

Novinari ove emisije u nekom svom zanosu pokušavajući da na duhovt ili dopadljiv način vode emisiju, jedina tema im je predsednik Vučić koga brutalno vređaju. Oni čitavu epizodu svoje emisije provode vređajući Predsednika, nazivajući ga ludakom, firerom, idiotom, bolesnikom i bezbroj primitivnih uvreda.

Pravo je čudo da sve ovo ostane bez reakcije nadležnih regulatornih tela ili uopšte osude javnosti.

Ovo nečuveno vređanje traje mesecima, kao da sa Nove S još i stimulišu ovako blaćenje, omalovažavanje rečnikom praljavijim od uličarskog. Naravno tu su gosti redovno predstavnici opozicije, naročito stranke Vuka Jeremića.

Strašno je da u našem društvu postoji uopšte kanal koji dopušta tako primitivno ponašanje voditelja, koji manijakalno vređaju vrh države a fokus im je Aleksandar Vučić prema kome izgovore stotine uvreda u svojoj samo jednoj emisiji.

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

POVEZANE VESTI

Ruske snage: Ukrajinska vojska izvela veliki raketni napad na Herson

Ukrajinska vojska izvela je veliki raketni napad na Herson i predgrađa, rečeno je danas RIA Novostima u pres-službi uprave Hersonske oblasti, koja je pod...

Ukrajina: Eliminisano oko 43.350 ruskih vojnika od početka rata

Prema tvrdnjama ukrajinskog generalštaba, Oružane snage Ukrajine eliminisale su, zaključno sa jučerašnjim danom, oko 43.550 ruskih vojnika. Od početka napada na Ukrajinu, 24. februara, do...

Nastavljaju se pritisci! Kosovska policija uhapsila dvojicu Srba

Dvojica državljana Srbije uhapšena su nakon što su pokušali da ilegalno pređu sa teritorije centralne Srbije na Kosovo, saopštila je Kosovska policija. Policija je saopštila...

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare