20.4 C
Belgrade
20.4 C
Belgrade
9, avgust, 2022

Nakon zabrane ulaska direktor Kancelarije za KiM sutra sa Srbima

Posle današnje zabrane da pređe administrativni prelaz Končulj i uđe na Kosmet, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju dr Petar Petković boraviće sutra, u sredu, 13. jula na Kosovu i Metohiji.

Kako je saopštila Kancelarija za KiM, u 14 sati Petković će se u selu Gornje Kusce, u opštini Gnjilane, družiti i razgovarati sa stanovnicima Kosovskog Pomoravlja.

U 16:30 sati, u Leposavskom Polju, u opštini Leposavić, direktor Petar Petković uručiće porodici Vukojević ključeve nove kuće, koja je izgrađena sredstvima Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

– U 17:30 sati, u selu Kutnje, Petković će obići porodicu Trbojević, koja je prema poslednjem konkursu Kancelarije za KiM za osnaživanje prerađivačkih delatnosti, dobila opremu za proizvodnju integralnog hleba, peciva i kolača od heljdinog brašna dodaje se u saopštenju Kancelarije za KiM.

Inače, Petković je danas trebao da prisustvuje otvaranju trga u Gornjem Kuscu ali mu prištinske vlasti nisu odobrile ulazak, uz obrazloženje navodnom tehničkom greškom.

Petković je zabranu okarakterisao novim iživljavanjem od strane Aljbina Kurtija i najavio da će i sutra biti na Končulju.

U međuvremenu Kancelarija za KiM je saopštila da će Petković sutra biti na Kosmetu.

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

POVEZANE VESTI

Srbija na Evropskom prvenstvu bez Miloša Teodosića

Košarkaška reprezentacija Srbije na Evropskom prvenstvu, kao i prethodno na utakmicama kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Grčke i Turske, igraće bez dugogodišnjeg kapitena Miloša...

Poljska ministarka za klimu: Nećemo deliti gas s drugim zemljama Evropske unije

Evropska komisija neće moći da natera Poljsku da se povinuje novom planu EU za smanjenje potrošnje gasa, niti će Poljska deliti svoje rezerve gasa...

Američki Senat usvojio zakon o borbi protiv klimatskih promena

Demokrate u Senatu uspele su da prevaziđu protivljenje jedinstvenih republikanaca i usvoje važan zakon o borbi protiv klimatskih promena, smanjenju troškova zdravstvene zaštite i...

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare