14.1 C
Belgrade
14.1 C
Belgrade
9, decembar, 2022

Krivokapić veže ispad za ispadom, čije zapravo interese provodi!?

BRISEL – Crna Gora će nastaviti da doprinosi ostvarivanju zajedničkih ciljeva NATO-a, posebno u oblastima kolektivne odbrane, ravnopravnije podele tereta i izgradnji nacionalne otpornosti, to je poručio premijer Zdravko Krivokapić na NATO samitu u Briselu.

Kako je saopšteno iz Vlade, Krivokapić je u izlaganju na samitu preneo punu podršku Crne Gore inicijativi NATO 2030, uzimajući u obzir potrebu jačanja političke dimenzije Alijanse, očuvanja vojne moći i zauzimanja globalnog pristupa bezbednosti u kontekstu savremenih izazova.

Pitamo se, čiju volju i interese ispunjava?

Kao da po nekoj agendi postupa i daje izjave koje sumnjamo da se podudaraju sa voljom naroda od koga je izabran u sad već antologijskim narodnim litijama kakve svet nije video. Opet gotovo svakodnevno zagovora apsolutnu podršku agresorskoj alijansi od koje je postradao i naš narod, odnosno sopstveni narod na čijem je trenutno čelu.

Ulazi jedino u konfrontaciju sa Republikom Srbijom, crkvenim velikodostojnicima SPC , a nasuprot tome zastupa one pozicije koje je držao Đukanović tokom svoje vladavine DPS-a.

Nemilosrdan je prema svemu što bi vodilo ka afirmisanju saradnje sa obe strane granice jednog isto naroda. Postavio je pitanje smene ministra pravde Leposavića samo zato što je za preispitivanje odluke o zločinu u Srebrenici, koju je inače Đukanovićeva vlast slavodobitno izglasala kao „genocid“. Veoma upitan način dosadašnjeg delovanja premijera koji u najmanju ruku ne radi ništa što bi se razlikovalo od bivše vlasti, čiju promenu narod je toliko dugo čekao i sa oduševljenjem dočekao.

Curi vreme gospodinu Krivokapiću da vrati legitimnost u svojim odlukama, jer očigledno je da za ovakve svoje u nizu čudne postpuke, nema utemeljenje u narodu Crne Gore.

pobednik.rs

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

POVEZANE VESTI

Bocan-Harčenko bez rukavica: Cilj je osvajanje severa pokrajine

Priština metodično i tvrdoglavo jača prisustvo svojih snaga na severu Kosova i situacija je tamo veoma opasna, ocenio je ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar...

Gašić sa ambasadorom Bugarske razgovarao o daljem unapredjenju saradnje dve zemlje

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić sastao se danas sa ambasadorom Bugarske Petkom Dojkovim s kojim je razgovarao o daljem unapređenju saradnje dve zemlje, pre...

Petković razgovarao sa šefom Misije OEBS na KiM

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju dr Petar Petković razgovarao je danas sa šefom Misije OEBS na Kosovu i Metohiji Majklom Davenportom o trenutnoj...

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare