18.8 C
Belgrade
18.8 C
Belgrade
6, jul, 2022

Krivokapić veže ispad za ispadom, čije zapravo interese provodi!?

BRISEL – Crna Gora će nastaviti da doprinosi ostvarivanju zajedničkih ciljeva NATO-a, posebno u oblastima kolektivne odbrane, ravnopravnije podele tereta i izgradnji nacionalne otpornosti, to je poručio premijer Zdravko Krivokapić na NATO samitu u Briselu.

Kako je saopšteno iz Vlade, Krivokapić je u izlaganju na samitu preneo punu podršku Crne Gore inicijativi NATO 2030, uzimajući u obzir potrebu jačanja političke dimenzije Alijanse, očuvanja vojne moći i zauzimanja globalnog pristupa bezbednosti u kontekstu savremenih izazova.

Pitamo se, čiju volju i interese ispunjava?

Kao da po nekoj agendi postupa i daje izjave koje sumnjamo da se podudaraju sa voljom naroda od koga je izabran u sad već antologijskim narodnim litijama kakve svet nije video. Opet gotovo svakodnevno zagovora apsolutnu podršku agresorskoj alijansi od koje je postradao i naš narod, odnosno sopstveni narod na čijem je trenutno čelu.

Ulazi jedino u konfrontaciju sa Republikom Srbijom, crkvenim velikodostojnicima SPC , a nasuprot tome zastupa one pozicije koje je držao Đukanović tokom svoje vladavine DPS-a.

Nemilosrdan je prema svemu što bi vodilo ka afirmisanju saradnje sa obe strane granice jednog isto naroda. Postavio je pitanje smene ministra pravde Leposavića samo zato što je za preispitivanje odluke o zločinu u Srebrenici, koju je inače Đukanovićeva vlast slavodobitno izglasala kao „genocid“. Veoma upitan način dosadašnjeg delovanja premijera koji u najmanju ruku ne radi ništa što bi se razlikovalo od bivše vlasti, čiju promenu narod je toliko dugo čekao i sa oduševljenjem dočekao.

Curi vreme gospodinu Krivokapiću da vrati legitimnost u svojim odlukama, jer očigledno je da za ovakve svoje u nizu čudne postpuke, nema utemeljenje u narodu Crne Gore.

pobednik.rs

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

POVEZANE VESTI

Erdogan: Intenziviraću pregovore o izvozu ukrajinskog žita

Turska sarađuje sa Ujedinjenim nacijama, Ukrajinom i Rusijom kako bi se omogućilo da milioni tona ukrajinskog žita budu otpremljeni kroz bezbedne koridore u Crnom...

Makron: Nema alternative dijalogu između izraelskih i palestinskih vlasti

Francuski predsednik Emanuel Makron izjavio je danas da razgovori o oživljavanju nuklearnog programa između svetskih sila i Irana iz 2015. godine, moraju da uspeju...

Predsednik Vučić poručio najboljim studentima: „Sve mogu da vam oduzmu, ali znanje je vaše zauvek“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je prisustvovao svečanoj dodeli stipendija „Dositeja“ najboljim studentima u organizaciji Fonda za mlade talente Republike Srbije. Svečana dodela održala se...

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare