24.2 C
Belgrade
24.2 C
Belgrade
14, avgust, 2022

„Konzorcijum“ na čelu sa dnevnim listom „Danas“ nastavlja satanizaciju sopstvene zemlje

Od kako je promenjena vlasnička struktura dnevnog lista „Danas“ postavio se na lidersko mesto u diskreditovanju sopstvene države i preuzeo primat u omalovažavanju svega što radi Predsednik Srbije.

Ovakvo izveštavanje možemo naći verovatno samo u Srbiji.Sumnjamo da igde u svetu postoje mediji koji na najprimitivniji način vređaju sopstveni narod, vrh države i rade na štetu sopstvene zemlje. Da od sveg srca i iz „petnih žila“ pljuje se sopstvena država, stvaraju insinuacije koje imaju regionalni karakter na štetu sopstvenog naroda.

Poslednja u nizu „pljuvačina“ je to da zdušno podržavaju konstrukciju da ćerke Premijera Crne Gore pod pritiskom tabloida a sve po nalogu vrha države moraju da napuste našu zemlju.

Osim što se javno i jasno oglasio ministar Aleksandar Vulin i rekao da nema govora da ih neko proteruje, da je opšte poznato svima u svetu da je naša prestonica najgosotoprimljiviji grad možda i na svetu.

Kada to Srbi nisu bili dobri domaćini? Nisu samo za ekipu uigranu i dobro koordiniranu počevši od lista Danas, preko Nova S,portala Direktno, zatim podgoričkih „vijesti“ do zagrebačkog „jutarnjeg lista“. Ova ekipa medija je perfektno posložena i ujedinjena u jednoj stvari a to je omalovažavati Srbiju svuda i na svakom mestu, plasirati konstrukcije koje će štetiti državi i narodu u Srbiji i naravno sočno vređati predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Ako misle da građani Srbije ne vide zlu nameru u ovakvom plasiranju vesti i njihovoj storgoj povezanosti, varaju se!

 

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

POVEZANE VESTI

Ruske snage: Ukrajinska vojska izvela veliki raketni napad na Herson

Ukrajinska vojska izvela je veliki raketni napad na Herson i predgrađa, rečeno je danas RIA Novostima u pres-službi uprave Hersonske oblasti, koja je pod...

Ukrajina: Eliminisano oko 43.350 ruskih vojnika od početka rata

Prema tvrdnjama ukrajinskog generalštaba, Oružane snage Ukrajine eliminisale su, zaključno sa jučerašnjim danom, oko 43.550 ruskih vojnika. Od početka napada na Ukrajinu, 24. februara, do...

Nastavljaju se pritisci! Kosovska policija uhapsila dvojicu Srba

Dvojica državljana Srbije uhapšena su nakon što su pokušali da ilegalno pređu sa teritorije centralne Srbije na Kosovo, saopštila je Kosovska policija. Policija je saopštila...

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare