2.5 C
Belgrade
2.5 C
Belgrade
3, decembar, 2022

Izglasano koji narod je najsličniji Srbima

Bog čuva naš narod, i sami znamo da smo veoma specifični, uzimajući u obzir šta smo sve preživeli kao nacija. Međutim, neko izgleda ipak može da nam parira.

Naime, na Redit platformi se povela diskusija o tome koji narod nam je najsličniji, a kao i uvek, došli su do zaključka. Takođe, mnogi su izrazili želju da upoznaju nekoga ko je sličan srpskom senzibilitetu, karakteru i temperamentu. Naravno, rezultati diskusije vam ne bi pali na pamet, u pitanju su stanovnici Južne Amerike.

Naši ljudi su izglasali da su Srbima najbliži i najsličniji Argentinci. Prvenstveno iz ova tri razloga.

-Ne vole skoro sve svoje komšije

-Sigurni su da su najbolja vremena prošla i da ih čeka samo doom and gloom (“propast i mrak”)

-Uprkos svemu su jako ponosni na svoju državu

Nakon toga je dosta njih u komentarima potvrdilo ovo razmišljanje.

“Tetka i teča živeli i radili po celoj Južnoj Americi i Centralnoj Americi, osim Brazila. Najradije bi živeli u Meksiku ili Argentini jer su tako slični nama, ali i autentični”, “Evo šta kaže moj drugar Argentinac. Slaže se sa gore navedenim i dodaje još da oni isto kao i mi ne veruju policiji, kao ni jedni drugima. Pored ovih imamo još dosta zajedničkog. “Portugalci, Argentinci”, bili su neki od komentara u kojima smo izrazili svoju povezanost sa Argencima.

Drugo mesto su zauzeli Španci i Meksikanci jer su “temperamentni, strastveni, veseli, histerični i nezgodni po potrebi”, dok su po komentarima treće mesto zauzeli Irci.

“Došao da kazem – Irci”, “Moj glas ide Ircima. Oni su burazeri, jako ih gotivim”, “Irci 100/100”, neki su od “glasova” za Irce.

Dalje su se ređali Japanci jer – “Srbija do Tokija” i naravno Turci.

Dakle, koji narod je po vama najsličniji Srbima?

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

POVEZANE VESTI

Predsednik Vučić objavio pobedničku fotografiju za ovu nedelju

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas na Instagramu pobedničku fotografiju za ovu nedelju, u okviru konkursa “Naša najlepša Srbija”. Reč je o fotografiji sa...

SAD: Princ Vilijam se sastao sa Bajdenom na obali u Bostonu

Princ Vilijam pozdravio je danas predsednika SAD DŽozefa Bajdena na obali u Bostonu u sklopu višednevne posete članova britanske kraljevske porodice Sjedinjenim Američkim Državama...

EU isporučila Ukrajini opremu za sajber laboratoriju

EU je finansirala i isporučila opremu za sajber laboratoriju, bezbednosni softver i hardver ukrajinskim oružanim snagama, kao deo podrške Ukrajini u okviru Evropskog mirovnog...

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare