6.5 C
Belgrade
6.5 C
Belgrade
5, decembar, 2022

Ivana Jordan senzibilna umetnica

Srpska popularna pevacica i kompozitorka prepoznatljivog glasa Ivana Jordan je na radost publike ponovo okupila bend i priprema se za koncerte koje najavljuje u predstojećoj letnjoj sezoni.

“Radujem se koncertima. Svi smo željni muzike i te energije koja na koncertima spaja publiku i nas muzicare na bini. U tim trenucima stvara se lepota koja pokrece emocije i ritmovi koje pokrecu telo. Muzika je zaista eliksir zdravlja i mladosti“.
Ivana pored svojih hitova kao sto su “Svetlo koje trazim”, “Lazarica”, “Pridji mi sad”, “Znam to i osecam”, “Bomba”…. Na koncertima izvodi i popularne pesme pop roka osamdesetih, ali i nezaboravne bisere izvorne muzike.
foto:privatnaarhiva

“Da, trudim se da formiram repertoar za široku publiku, i pruzim razne zanrove ali u mom zaokruzenom stilu” . Umetnica dalje naglašava sta je najvaznije u stvaralastvu muzicara ali i u zivotu: ”Najvaznije je izgraditi sopstveni prepoznatljiv stil. Naći u sebi ono što je posebno. To je ono što vas izdvaja i cini vaša dela vrednim. Ne treba ljudi da se trude da su svi isti već da nadju sta je to jedinstveno i drugacije sto umaju, imaju i nude svetu, i to da razvijaju. To je prava magija i lepota razlicitosti i trajanja. Vec 20 godina sam na muzickoj sceni sa pesmama koje pisem i izvodim, i i dalje se osećam svezinu i more muzičkih ideja. Ističe da joj je poslednji objavljen singl pod nazivom „Učim da živim bez tebe“.

 

Nedavno je posetila Grcku i izazvala burne reakcije na portalima i drustvenim mrezama izazovnim slikama sa plaze. Na to kaze:” Ne mislim da su izazovne ili provokativne već prirodne. I govor tela dozivljavam kao umetnost, posebno kad je u dodiru sa morem. Uzivam u tome”.

 

Ivana Jordan, umetnica koja traje ne odstupajući od svog skladnog stila, neguje svoj imidž, senzibilne i dosledne, karakterom prave dame.

 

Ne utapa se u komercijalizaciju muzike, prilagođavajući se po svaku cenu novim naraštajima sa bržim i prostim ritmovima, čega je poplava na javnoj sceni.

Pobednik.rs

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

POVEZANE VESTI

Napad dronovima na dva aerodroma u Rusiji, poginula tri vojnika

Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo je da je kijevski režim pokušao da izvede napad dronovima na aerodrome “Djagiljevo” i “Engels”. „Ujutro 5. decembra, kijevski režim je,...

Kina nastavlja “uzajamno korisnu” energetsku saradnju s Rusijom

Peking će nastaviti energetsku saradnju s Rusijom na bazi uzajamnog poštovanja i obostrane koristi, saopštilo je danas kinesko Ministarstvo spoljnih poslova. Saopštenje je usledilo nakon...

Piksi: Srbija se u martu vraća na pobednički kolosek

Reprezentacija Srbije se jeste vratila kući ranije nego što smo to svi priželjkivali, ali se mora razmišljati o daljim aktivnostima. Pred "orlovima" je učešće...

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

1 Komentar

1 Komentar
Najstarije
Najnovije Sa Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare