11.9 C
Belgrade
11.9 C
Belgrade
18, oktobar, 2021

Ivana Jordan senzibilna umetnica

Srpska popularna pevacica i kompozitorka prepoznatljivog glasa Ivana Jordan je na radost publike ponovo okupila bend i priprema se za koncerte koje najavljuje u predstojećoj letnjoj sezoni.

“Radujem se koncertima. Svi smo željni muzike i te energije koja na koncertima spaja publiku i nas muzicare na bini. U tim trenucima stvara se lepota koja pokrece emocije i ritmovi koje pokrecu telo. Muzika je zaista eliksir zdravlja i mladosti“.
Ivana pored svojih hitova kao sto su “Svetlo koje trazim”, “Lazarica”, “Pridji mi sad”, “Znam to i osecam”, “Bomba”…. Na koncertima izvodi i popularne pesme pop roka osamdesetih, ali i nezaboravne bisere izvorne muzike.

foto:privatnaarhiva

“Da, trudim se da formiram repertoar za široku publiku, i pruzim razne zanrove ali u mom zaokruzenom stilu” . Umetnica dalje naglašava sta je najvaznije u stvaralastvu muzicara ali i u zivotu: ”Najvaznije je izgraditi sopstveni prepoznatljiv stil. Naći u sebi ono što je posebno. To je ono što vas izdvaja i cini vaša dela vrednim. Ne treba ljudi da se trude da su svi isti već da nadju sta je to jedinstveno i drugacije sto umaju, imaju i nude svetu, i to da razvijaju. To je prava magija i lepota razlicitosti i trajanja. Vec 20 godina sam na muzickoj sceni sa pesmama koje pisem i izvodim, i i dalje se osećam svezinu i more muzičkih ideja. Ističe da joj je poslednji objavljen singl pod nazivom „Učim da živim bez tebe“.

 

Nedavno je posetila Grcku i izazvala burne reakcije na portalima i drustvenim mrezama izazovnim slikama sa plaze. Na to kaze:” Ne mislim da su izazovne ili provokativne već prirodne. I govor tela dozivljavam kao umetnost, posebno kad je u dodiru sa morem. Uzivam u tome”.

 

Ivana Jordan, umetnica koja traje ne odstupajući od svog skladnog stila, neguje svoj imidž, senzibilne i dosledne, karakterom prave dame.

 

Ne utapa se u komercijalizaciju muzike, prilagođavajući se po svaku cenu novim naraštajima sa bržim i prostim ritmovima, čega je poplava na javnoj sceni.

Pobednik.rs

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

POVEZANE VESTI

Održana vežba GSS na „via ferati“ Gornjak

U "via ferata" vežbi spasavanja učestvovala su 32 spasioca Gorske službe spasavanja, a vežbu je finansiralo Ministarstvo odbrane. BEOGRAD - Spasioci Gorske službe spasavanja (GSS)...

Od danas kombinovana nastava u Beograd, Vrnjačkoj Banji i Šapcu

Prema podacima Instituta "Batut", od 7. do 13. oktobra potvrđeno je 3.442 (0,45 odsto) obolele dece školskog uzrasta od 6 do 18 godina, saopštilo...

Ministar spoljnih poslova Austrije: EU mora još više da ispruži ruku Zapadnom Balkanu

Inače ministar Mihael Linhart je, po stupanju na dužnost, kao prvu destinaciju za službeno putovanje izabrao Bosnu i Hercegovinu, šaljući time signal da je...

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

1 Komentar

1 Komentar
Najstarije
NajnovijeSa Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare