18.4 C
Belgrade
18.6 C
Belgrade
24, septembar, 2022

Igor Mirović: Pokrajinska vlada nastavlja da investira u Sombor

Nastavljamo sa značajnim investicionim aktivnostima na teritoriji grada Sombora, izdvojili smo znatna sredstva i uručili danas ugovore gradonačelniku za realizaciju investicija i sad lokalno rukovodstvo treba da sledi procedure, a izvođači radova da poštuju rokove i da korak po korak uređujemo Sombor, rekao je danas predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović.

On je danas obišao radove na dogradnji, adaptaciji i rekonstrukciji fiskulturne sale u Srednjoj tehničkoj školi, projekat vredan 76,7 miliona dinara, koji će biti realizovan zajedničkim sredstvima Pokrajinske vlade i Grada Sombora, a očekuje se da posao bude završen za 150 dana.

 

U toku rekonstrukcija Srednje tehničke škole u Somboru

 

Igor Mirović obišao je danas radove na rekonstrukciji i dogradnji fiskulturne sale u Srednjoj tehničkoj škola u Somboru koji bi, kako je rekao, trebalo da budu završeni za pet meseci.

Pored nove fiskulturne sale sa svlačionicama, u ovooj školi biće rekonstruisan i suterenski deo u kojem će biti smeštena teretana, saopštila je Pokrajinska vlada.

Gradu Somboru usmereno je i 84,5 miliona dinara za izgradnju sistema ventilacije i klimatizacije s rekonstrukcijom sistema vazdušnog grejanja u Gradskoj hali „Mostonga“ u Sportskom centru „Soko“.

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

POVEZANE VESTI

Vang Ji: Kina podržava napore ka mirnom rešenju krize u Ukrajini

Kina podržava sve napore koji vode ka mirnom rešavanju krize u Ukrajini, izjavio je danas kineski ministar spoljnih poslova Vang Ji na Generalnoj skupštini...

Zašto je ženama hladnije nego muškarcima?

Kad Sunce zalazi, žene su uvek te koje se prve požale da im je hladno. Naučnici su konačno rešili misteriju i odgovorili na pitanje...

Mandatarka Brnabić reagovala na izjave Zorana Milanovića

Brnabićeva je reagovala na izjave hrvatskog predsednika Zorana Milanovića koji je rekao danas da je „priča predsednika Srbije Aleksandra Vučića o tome da Hrvatska...

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare