12.4 C
Belgrade
12.4 C
Belgrade
24, septembar, 2022

Francuska pevačica Zaz vraćena sa kanadske granice

Francuska pevačica Zaz svetski poznata po pesmi “Je veux” morala je da odloži planirane koncerte u Kvebeku jer je vraćena sa kanadske granice zato što nije primila vakcinu protiv korona virusa.

Kako je prenela danas francuska onlajn televizija BFMTV, Zaz je na Fejsbuku napisala da je odložila koncerte zakazane u septembru jer su u Kvebeku na snazi zdravstvene mere protiv korona virusa.

“Ja sam osoba od integriteta, ne mogu da budem ono što jesam i da pevam ono što pevam ako radim suprotno od onoga što moje telo, moje srce i moja duša osećaju”, dodala je pevačica.

Zaz je rekla da je preležala bolest i da je do sada imala koncerte u inostranstvu gde je ponekad boravila u izolaciji i stalno išla na testiranje.

Iako pevačica odbija vakcinaciju, rekla je da poštuje svačiji izbor. Izrazila je nadu da će zdravstvena situaciji biti bolja u Kanadi kako bi mogla da održi koncerte.

Zaz je u oktobru 2021. objavila peti album “Isa”. Pevačica će 2025. godine igrati u mjuziklu o slavnoj Edit Pjaf (Edith Piaf) u produkciji Tomasa Langmana (Thomas Langmann).

Pevačica čije je pravo ime Izabel Žefroa (Isabelle Geffroy) stekla je svetsku slavu sa pesmom “Je veux” sa istoimenog prvog albuma 2010. godine.

Ima prepoznatljiv glas koji neki porede sa glasom Edit Pjaf, piše pesme i njena muzika predstavlja mešavinu stilova – džeza, soula i francuske šansone.

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

POVEZANE VESTI

Sajam tradicionalne hrane i pića održao se danas na Sava Promenadi

Sajam tradicionalne hrane i pića, na kojem nastupa više od sto izlagača iz Srbije i regiona, održava se danas na beogradskom šetalištu Sava promenada,...

Rusija: Mihail Mizincev postao zamenik ministra odbrane

Načelnik ruskog Centra za upravljanje nacionalnom odbranom Mihail Mizincev postao je novi zamenik ministra odbrane, saopštila je danas ruska vojska. "General-pukovnik Mihail Mizincev imenovan je...

Vang Ji: Kina podržava napore ka mirnom rešenju krize u Ukrajini

Kina podržava sve napore koji vode ka mirnom rešavanju krize u Ukrajini, izjavio je danas kineski ministar spoljnih poslova Vang Ji na Generalnoj skupštini...

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare