24.2 C
Belgrade
24.2 C
Belgrade
14, avgust, 2022

Ekskluzivno: Jeremić u dogovoru sa Djilasom upao u Predsedništvo

Vuk Jeremić u koordinaciji sa Draganom Djilasom nakon višemesečnih bezuspešnih akcija širom Srbije, rešio da napravi incident kako bi privukao pažnju javnosti. Ova dvojica lidera svojih neprepoznatljivih organizacija uzimajući u obzir rejting njihovih stranaka, preko posrednika dogovorili da naprave najsumanitiji čin da Vuk Jeremić fizički napadne Predsednika države. Plan su razradili nakon pokušaja Vuka Jeremića da animira narod u gradovima i opštinama po Srbiji, međutim uvidevši da to ne ide i da građani ove zemlje nikako ne slede njihovu politiku, pristupili su radikalnim metodama.

Pre Jeremićevog sramnog čina na Andrićevom vencu, Djilas je pokušao da „zabašuri“ aferu „Mauricijus“ uzevši za to protagonistu i glavnu zvezdu Mariniku Tepić, jednu od najoklevetanijih osoba na srpskoj političkoj sceni, da ona istupima svakodnevno plasira razne insinuacije.. Marinika je u medjuvremenu iscrpila sve moguće priče, tako da se prešlo na lične akcije njih dovjice. Ova koordinirana akcija nekadašnjih državnih funkcionera je osmišljena u vreme pojačanog pritiska stranih sila na predsednika Aleksandra Vučića da se razreši pitanje naše južne srpske pokrajine Kosova i Metohije.

Na prvi pogled reklo bi se da nemaju ništa zajedničko osim nekadašnjeg saveza, medjutim rade sve u „tandemu“. Tako plasiraju nekakva istraživanja biračkog tela o procentima na izborima, gde svesno obmanjuju sve građane njihovim kotiranjem u glasačkom telu.

Vuk Jeremić je razočarao partnera Djilasa, koji je u najmanju ruku očekivao fizički obračun na vratima Predsedništva Srbije, nadajući se da će oko čitavog tog cirkusa „navući“ koji procenat više podrške u narodu. Predsednik Narodne stranke sa trojicom svojih saradnika je nevešto odigrao ulogu koju je dogovorio sa Djilasom i verovatno po ko zna koji put razočarao svog nekadašnjeg saradnika još iz vremena kada su harali u Demokratskoj stranci.

Ostaje da vidimo, ko će preuzeti dalje dirigentsku palicu izmedju ovo dvoje ljudi, koji bi ipak najradije sami vladali ako bi bilo moguće bez onog drugog.

Za očekivati je da u narednom periodu u njihovoj kuhinji bude skuvana nova budalaština jer su deprimirani svojim učinkom, posebno ih boli kada oslušnu šta naši sugrađani misle o njima, njihovoj politici i vremenu kada su vladali.

 

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

POVEZANE VESTI

Ruske snage: Ukrajinska vojska izvela veliki raketni napad na Herson

Ukrajinska vojska izvela je veliki raketni napad na Herson i predgrađa, rečeno je danas RIA Novostima u pres-službi uprave Hersonske oblasti, koja je pod...

Ukrajina: Eliminisano oko 43.350 ruskih vojnika od početka rata

Prema tvrdnjama ukrajinskog generalštaba, Oružane snage Ukrajine eliminisale su, zaključno sa jučerašnjim danom, oko 43.550 ruskih vojnika. Od početka napada na Ukrajinu, 24. februara, do...

Nastavljaju se pritisci! Kosovska policija uhapsila dvojicu Srba

Dvojica državljana Srbije uhapšena su nakon što su pokušali da ilegalno pređu sa teritorije centralne Srbije na Kosovo, saopštila je Kosovska policija. Policija je saopštila...

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare