26.4 C
Belgrade
25.6 C
Belgrade
30, jun, 2022

Dalibor Jevtić: Ristiću Srbi krivi što se protiv njih podižu optužnice, kako se ne bi vratili na Kosovo

Potpredsednik Srpske liste i predsednik opštine Štrpce Dalibor Jevtić rekao je da opozicioni poslanik u Skupštini Srbije Slaviša Ristić, umesto da kritikuje Albance zbog niske stope povratka raseljenih Srba sa Kosova, on im daje alibi i napada političare u Beogradu i Srpsku listu.

Jevtić je na Tviteru napisao da je Ristićeva izjava da „sve veći broj mladih Srba odlaze sa Kosova zbog nebrige Beograda“, klasičan primer „davanja alibija onima koji lažnim optužnicama protiv Srba, uzurpacijom imovine raseljenih Srba i na svaki drugi način čine sve da povratka Srba na Kosovu ne bude“, prenosi portal Kossev.

– I umesto da gospodin Ristić kritikuje Albance, on im daje alibi i za nisku stopu povratka krivi Srbe, istakao je Jevtić.

On je dodao da, prema Ristiću, Srbi krivi jer se protiv njih podižu optužnice kako se ne bi vratili na Kosovo.

 

– Jer Slaviši Ristiću su Srbi za sve krivi. Krivi su i što se protiv njih podižu optužnice samo da se na Kosovo ne bi vratili ili da bi se sa Kosova raselili. Napada i okrivljuje Srpsku listu i SNS, zato što jedino SL i SNS a posebno predsednik Aleksandar Vučić štite i brane srpski narod od svih napada i bore se za opstanak i povratak Srba na Kosovo, naveo je Jevtić.

Kako je dodao Ristić u predsedniku Srbije, Srpskoj listi i Srbima na Kosovu vidi krivicu zbog malog broja glasova.

– Moram da priznam da su Slaviši za jedno sigurno krivi i predsednik i Srpska lista ali i srpski narod. Krivi smo što on na izborima dobije tek 95 glasova Srba. Eto toliko veruje narod Ristiću, zaključio je Jevtić.

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

POVEZANE VESTI

Neophodna veća digitalizacija srpskog građevinarstva

Na individualnom niovu među inženjerima stepen primene digitalnih rešenja u građevinarstvu je veoma visok, o čemu svedoči to što veliki broj njiih radi projekte...

Predsednik Vučić: Da dopustimo nove „Oluje“, novi „Bljesak“ – taj film nećete gledati

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se večeras sa specijalnim izaslanikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom Nakon sastanka predsednik Vučić se obratio naciji...

Sramna odluka vlasti lažne države, evo šta će biti sa tablicama

Vlada tzv. Kosova odlučila je danas da će osobama koje na administrativne prelaze dođu sa srpskim ličnim dokumentom na ulazu dati pismo koje zamenjuje...

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare