5.3 C
Belgrade
5.3 C
Belgrade
5, decembar, 2021

Bivši kadar žutih, koji je devastirao vojsku Srbije sada bi da upravlja Srbijom

Nekadašnji načelnik generalštaba Vojske Srbije Zdravko Ponoš iz vremena kada je vojska bačena na kolena i ponižena na sve moguće načine, izabran je kao najbolji zajednički kandidat Đilasa i Jeremića, koji bi se suprotstavio na predsedničkim izborima Aleksandru Vučiću.

Očigledna namera te žute opozicije je da se vratimo u položaj marioneta i poslušnika pojedinim zemljama zapada, rasprodaje svega u našoj zemlji, rasturanja onoga što vredi, ponizno služenje interesima pojedinih zapadnih moćnika, jer sve ovo simbolizuje period vlasti u kom su vedrili i oblačili akteri Djilas, Jeremić, Ponoš, Tadić i ekipa.

Setimo se da su rasprodali sve što je vredelo u državi. Tako i pomenuti kandidat za predsednika Ponoš, bio je na čelu vojske kada je kompletna tehnika i naoružanje nestalo, isparilo i preko noći zastarilo. Nikakva filozofija nije da su to NATO poltroni, koji bi zarad podrške anglosaksonskih sila doveli ponovo našu zemlju u bezizlaznu poziciju sluge i promotera NATO alijanse.

Nista manje ne ukazuje i činjenica da je Ponoš bio prvi saradnik Vuka Jeremića prilikom sramnog poteza pred sudom u Hagu sa besmilslenim pitanjem o legitimitetu proglašenja nezavisnosti tzv Kosova kao nezavisne države, čime su naneli nemerljivu štetu Srbiji u medjunarodnom položaju prilikom očuvanja integiriteta zemlje.

Takodje u vreme pomenute garniture Kosovo je proglasilio nezavisnost, a tadašnji visoki državni funkcioneri prstom mrdnuli nisu, isti oni koji bi da u budućnosti upravljaju Srbijom, pa smatraju da naš narod je to davno zaboravio,način njihovog ophodjenja kako prema našoj okupiraoj pokrajini tako i uopšte zalaganja za poziciju Srbije na političkoj mapi sveta. Kristalno jasno da smo tada bili ponizni, podređeni i poniženi od zapadnih gazda Jeremića, Djilasa i Ponoša.

Mogući Predsednički kandidat Ponoš nedavno bez zadrške i trunke srama, napao je službu bezbenosti Srbije i opravadavao divljanje ROSU, time se iznova vratio u poziciju dodvoravanja pojedinim zapadnim centarima moći od kojih očekuje podršku, i bez čije podrške nema nikakve šanse da iznova sa svojom ekipom zasedne na upravljačke pozicije naše zemlje.

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

POVEZANE VESTI

Tomislav Momirović: Projekat „Jadar“ mora da prođe još 17 provera

Nema sumnje da smo, za razliku od velikog broja država, koje i dan-danas tumaraju u uslovima korona-krize, uspeli da ekonomiju sačuvamo i unapredimo. Pandemija...

Burna večera u Stokholmu, šef diplomatije Rusije odgovorio Amerikancu

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov i njegov američki kolega Entoni Blinken posvađali su se ove nedelje tokom večere u Stokholmu, razgovarajući o događajima...

Nemački SPD podržao koalicioni dogovor sa zelenima i liberalima

Lider SPD i budući kancelar Olaf Šolc je rekao, većina Nemaca je navikla da kancelar potiče iz Demohrišćanske unije, ali će sada socijaldemokrate dati...

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare