14.4 C
Belgrade
14.4 C
Belgrade
18, septembar, 2021

Ana Brnabić:Razmatramo uvodjenje kovid propusnica

BEOGRAD – Premijerka Ana Brnabić rekla je danas da se u ovom trenutku razmatra da se polako uvode sertifikati na onim mestima u kojima nije neophodno da građani borave kao što su kafići, restorani i noćni klubovi.

“Što se tiče primedbi da su kovid sertifikati neustavni, tako je. U velikoj meri jesu ukoliko ih uvodite za neke stvari koji su ljudima neophodne. Ne možete ih uvoditi kao što su to uradile neke druge zemlje, ne znam kako su to radili, mi smo svih ovih dana I nedelja gledali kako je to bilo moguće za recimo maloprodajne objekte”, rekla je Brnabić,odgovarajući na pitanja novinara nakon obilaska zgrade Ložionice u Beogradu Na pitanje N1 da li misli da deca treba da idu školu i da li su tamo najbezbedniji, jer, postoje primeri da oni donose virus roditeljima, Brnabić je rekla da misli da treba, ističući da to nije njeno, već mišljenje stručnjaka.

Ložionica postaje kreativni centar, Srbija lider u inovacijama

Devastirana “Ložionica” kod Mostarske petlje koja je pod zaštitom države postaće multifunkcionalni kreativni centar, a radovi bi trebalo da počnu u junu 2022.godine, najavila je danas premijerka Ana Brnabić.

Vlada Srbije rapisala je arhitektonsko-urbanistički konkurs za idejno rešenje, rok za podnošenje radova je 29. oktobra, a rezultati konkursa će biti poznati 15. novembra.

Razmotriću zahteve koji imaju veze sa ekologijom

Premijerka Ana Brnabić rekla je, povodom zahteva sa Ekološkog protesta, među kojima je prekidanje dogovora sa Rio Tintom, da će uzeti u razmatranje sve ono što ima veze sa zaštitom životne sredine.

Brnabić je na pitanje da li će razmatrati zahteve sa juče odrzanog ekološkog protesta, prokomentarisala i da je na tom skupu čula i neke druge ocene, da je Zoran Đinđic bio krimilanac, zatim, „kako se i da li se krstimo“ i druge stvari koje, kako je rekla, nemaju veze sa ekologijom.

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

POVEZANE VESTI

Entoni Blinken najavio pomoć SAD-a Izraelu oko normalizacije odnosa

Sporazumi o normalizaciji koje SAD i Izrael sklapaju sa islamskim zemljama su nazvani “Avramov sporazum”, jer se biblijski lik Avrama smatra ocem tri glavne...

Francuska povukla ambasadore iz SAD i Australije

Francuska je danas saopštila da je odlučila da povuče svoje ambasadore iz SAD i Australije PARIZ - Francuska je danas saopštila da je odlučila da...

Nov izazov za Bajdena: Njih 10.000 je prešlo Rio Grande

Hiljade migranata sa Haitija okupilo se pod mostom u malom pograničnom gradu u Teksasu, predstavljajući novi izazov za administraciju Džozefa Bajdena. Administracija pokušava da upravlja...

Pratite nas putem iOS i Android aplikacije

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare